Call of Duty Modern Warfare 2 skidrow sorunsuz,Torrent

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bilider
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
crack dosyasını indirdim rar şeklinde ama onu da açmıyor :S:S
Anladığım kadarıyla bu işlerde yenisin:) goggle a winrar yaz winrar programını indir kur bilgisayarına,rar uzantılı dosyaları winrar açar dosyayı rardan çıkarttıktan sonra oyunu kurduğun yere çıkarttığın dosyaları at nereye kurduğun derken mesela c:\programfiles\activision\callofduty gibi .

bu link bi işe yaramıyor ne indiriyor ne başlıyor torrent

Ben bu oyuna saygı ıle sapka cıkarırım bayılırım bu oyuna csden sonra favorım !!!! :D:D Saol !

çok güzel paylaşım emeğine sağlık ;)

zamunda linki hangisi ??

Teşşekür ederim

cok yavassss 15kbs ıle 11 gb hayatda ınmez seed pless

benım pc cal of duty 2 y ı kaldırmıyor bunu mu kaldıracak ahahahaha :D

kardeşim çok saol harbiden hiç bu kadar hızlısına ratlamamıştım çok saol:wink:

bilader ben indiriyorumda 6 mb dio ? Nasıl oluyo bi açıkLama yapsana :S bu yama falanmı yoksa oyunun ta kendisimi ?=

iyide bi açıkLama yapsaydın nasıl yapıcaz bunu ?

benim Bilgisayar kaldırmayacagı için Hiç Şansımı Denemeyim :D :D ama 10 Numara oyunnn Tavsiye ederm !!!

kardeşim o indirdiğin dosyanın içinde torrent dosyası var onu herhangi bir torrent programıyla birlikte açıcaksın indirmeye başlıcak bu kadar,al sana torrent progrmnın linki Download -

Arkadaşlar kendi konumu Düzenleyemiyorum bikaç şey değişmiş sitede herhalde ondan oldu hızlı bitane link buldum ekleyecektim buraya ekliyim Hotfile.com: One click file hosting

ben de bu oyunu kurdum ancak bana da "steam must be running to play this game" hatası verdi. ne yapmam lazım arkadaşlar ????

Steam clienti kurcaksın üye olup login olcaksın. Sonra cod 6'ya girceksin. Korsan kullanıyorsan crack yapman lazım tabi.

Buyur Crack Linki:

TIKLA

oyunu torrentle indirdim. indirdikten sonra dvd 1 ve 2 bi de rzr-cod6 diye bişeyler çıkıyo. ondan sonra napıcam yardımcı olur musunuz ?

Geri