-C4N c4 Koruyo 9 kıll

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Qarizma_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pub movie dıyenler bos hıkaye hll gercekten korumus ve 9 kısı ındırmıs tebrıkler kardesım.

Hltv girse ne olucak onu anlamadım,hltv aim mi kaydırıyor yoksa duvar mı izletiyor?

saolun beyler yorumlar ıcın

Hltv girse ne olucak onu anlamadım,hltv aim mi kaydırıyor yoksa duvar mı izletiyor?

Yasak Canım kardeşim kinqof sok bakim sokabiliyonmu bizim sw de sokuluyo bu saf çocuk da sokmuş bidaha görürüm inş ....
bıcak atmaya çalışanda benim amq .....
ama gL ...:sneaky2:

Yasak Canım kardeşim kinqof sok bakim sokabiliyonmu bizim sw de sokuluyo bu saf çocuk da sokmuş bidaha görürüm inş ....
bıcak atmaya çalışanda benim amq .....
ama gL ...:sneaky2:
bostan yere sallama bıcak atan sen deyıldın.

Biri tarayarak geliyor diğeri mal gibi vuramıyor biri çizmeye çalışıyo :D :D Kak get amk botlardan movie almış ;

serverdakı oyuncular
huseyın
ahmet
mehmet
***KRAL***
:D
Farkettıysenız sadece CAN duck yapıyo onun dısında duck yapan yok can duck ayaprak almıs bu kadar herıfı kımse duck yapmıyor Sıvaslı bıcak atmasaydı sneı alırdı bu bır admaların hıcbırı oynamayı bılmıyor Sıvasblood dısında buda 2 kardesım sana bu kadar dıyım.

serverdakı oyuncular
huseyın
ahmet
mehmet
***KRAL***
Farkettıysenız sadece CAN duck yapıyo onun dısında duck yapan yok can duck ayaprak almıs bu kadar herıfı kımse duck yapmıyor Sıvaslı bıcak atmasaydı sneı alırdı bu bır admaların hıcbırı oynamayı bılmıyor Sıvasblood dısında buda 2 kardesım sana bu kadar dıyım.

konuş biraderim arkandayım :D:D

La oğlum dangalakmısn sen hltv olmadan nasıl çekiyon bu amq videosunu ??
lan olm bir şeyden haberınız yok yorum atmayın sw gırdıkten sonra consola record qwe yaz al demonu cek movıenı lamer cocuk old. bellı etme be . hltv felan yk sw de kendı recorddan almıs tip ya

Başarılar güzel.

lan olm bir şeyden haberınız yok yorum atmayın sw gırdıkten sonra consola record qwe yaz al demonu cek movıenı lamer cocuk old. bellı etme be . hltv felan yk sw de kendı recorddan almıs tip ya
Sen anladın benı saol :D

serverdakı oyuncular
huseyın
ahmet
mehmet
***KRAL***

hahaha Gülmekten baska bisey diyemiyorum böyle olumsuz bi yorum atacağına gir senoyna 1 e izle kardesim gelipte burda konusma Bu 1
bot dediğin adamlar yılların oyuncuları onlarıda gır genckafe 4 de izle bence bot sivaslı ve sensın ben burda bi emek sarf etmisim record alıp moviesini paylasmısım senin yazdığın seylere bak kendinden utanmalısın buda 2 kal salıcakla.

HLL oLsuN KarDesiM..... daha iyilerini bekliyoruzz....

qL ! Saol Süper :D eyw

SİERRAAA .!.^ N0 F@K3

qL ! Saol Süper :D eyw

SİERRAAA .!.^ N0 F@K3

recor olarak cekersın :D:D ılla hltv gerek yok bılmıyon bude yorum atıyon

Geri