By - H5` oturbasv4.rc COME !! AİM CFG.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papyLasım içn sqL ..

otuRbaş Serisinin v5. CFG si ne zmn gelicek ? bekLıyoruz :D

bunu nası acıcaz yanı cfg gıbı exec mı yazıcaz baska yolumu var ? bi yardım ederseniz size zahmet :)

exec oturbas4.rc yazıyoruz enterliyoruz. :)

Eline saglık :)

Güzel CFG sağol bu arada

Cl_bob komutlarını sXe ne kadar engellese de CFG'nin içini açıp bob, bobcyle, bobup 0 yapıp oyuna giriyoruz.girdikten sonrada oyuna gene oturbasv4.rc ayzarsak komutlar 0 oluyor buda bug gibi bişi.İnanmassanız oyunda deneyip duvara sıkın mermiler cross aşagısına gidicek ; )

gercekten 2 qunden beri bu cfg yi kullanıom harika fevkalade emeqine saqlık v5 in daha spr olması dilegiyle

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler beğenmenize sevindim v5 BOMBA gibi gelıcek INS. küçüm ama marifetli cfg ydi v4.rc aynısı v5 ıcınde gecerlı saçma sapan kodlar olmayan SÜPER bir Cfg Sizi bekliyor

sana hicbir hakaret yoktur. top15. 2. sı olman benı ılgılendırmez. PUBLIC kasmam. maç kasarım. SANA KESİNLİKLE HAKARET EDİLMEMİŞTİR. cl_bob ayarları SXE tarafından engellenmıstır. LAMERZM sadece düşüncelerini söylemiştir.

Teşekkür ederim h5 Benden önce davrandın sağol. :) Bu arada cfg yi kullandım gerçekten güzel tekrar teşekkürler teşekkür botununa basıyorum xD :)

Teşekkür ederim h5 Benden önce davrandın sağol. :) Bu arada cfg yi kullandım gerçekten güzel tekrar teşekkürler teşekkür botununa basıyorum xD :)
saol kardesım h5 demene gerek yok ısmım ßartu :)

Bartuu Linkleri Yenlıeee

kardeşim RapiD DğiLde başka bir yerden upLoad yaparsan sevinirim :)

GİTMŞ LİNKLER:s

fdsghjhfdsfadfghfdsaasdfghjgfdsasdfghjkhgfdsaSDFGHJKLHGFDSADFGJHKLHGFDSDDFGHJKLHGDFS

Kardeş Sadece 1.6 içinmi ??

kardeş yorum yapcam da ama linkler ölü lütfen düzeltirmisin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri