ForumExe'ye kayıt olarak, topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşımda bulunabilir ve özel mesajlaşabilirsiniz.
Hemen Kaydolun!Yaşınız Kaç ? -18 mi Böyle Saçmasapan karikatürler Ve Boş işlerle Uğraşıcağınıza Adam Gibi Coder Dersleri Verin Bu Foruma Her Girdiğimde sXe 8.1 8.2 8.3 8.4 wall hack ilk kez nb de gibi saçmasapan konular Açılmakta ! Ya Kardeşim 8.4 Çıktı mı ? Daha Geçen Gün Adriana Lima Yı Cs oynarken Görüseniz Gibi Saçmasapan konular Açmaktan başka Bir İcraatınız Yok Bu Forumda ; 1 Kere Atatürkten Bahsedilmedi + Bahsedilse Bile Reytinglere Bakın :thumbdown: Hepiniz Kendi Hayalinizdesiniz, Ülkemizi Gladio Denen Bir Örgüt Yönetiyor Farkındamısınız ? MassonLuk Ve Diğer El Altı yapılanmaların Ana Merkezi Örgüt Savunucusu Bir Yönetim Sistemi Var ! Siz Daha Aykta Uyuyun ; Cs Miş , karikatürmüş tavukmuş Wall hack miş Neymişte Neymiş Ulan Ülke Bölünüyor Ülke ! Herkes Oyunu şehitlerimize Sahip Çıkmayan bir partiye Veriyor! Ve Senelerce Bu Böyle oldu Nerde Laiklik , Nerde Atatürk ilke Ve İnklapları ? Herkes Çarşafla geziyor Sonra Da Soytarılık Yapıp Atatürke Saygı Ulan Ozaman Sen Niye Şehitlerine Sahip çıkmıyorsun Atatürk ilkelerini Ve İnklaplarını Yerne Getirmiyorsun ? Şimdi hemen Bu yazıyı Siz Tartışıp Şikayette Edersiniz Amacım Kimseyi kötülemek Değil ! Sadece Ülkemize Sahip Çıkmalıyız ! Başbakanda İnsan Değilmi ? İnsan Onunda Yönetim Sistemi Var Ama Bu ülkeyi Atatürk Ve İnklaplarının Dışına Çıkarak Yönetemez! Hepimiz Amerikan mandasıyız ! ( Manda: Bir Milletin Bir Ülkeyi Kendi Himayesi Altına Alması ! ) Bu örgütlenmeler Bu Savaş Hepsi Bağzı Faşist Ve Soykırımcı Ülkelerin İşidir! İsrailde Millet ! Zamanında Almanlar ( Nazi Faşizmi ) Tarafından Soykırıma Uğradığınız İçin Müslümanlıkla Dalga Geçmeye Hakkınız Varmı ? İnsanları Öldürmeye Hakkınız Var mı ? Lütfen Kendimizi biraz Daha Gözden geçirelim Amacım Siyasi propaganda Yapmak Değil! Zamanında Bu Forumda Da İsrail Boykot Edildi! Lütfen Hakaret Algılamayın ,
Bu Arada Okulda Saygı Duruşundayız! 10 Kasım için , yan Sınıfta Ana Bacı
Sövüyorlar Sese bak Fln Diye Sunum Yapanlara Böyle Vatan Sevmek olurmu ???
Saygılarımla !
By >3aLone-#
Son Zamanlarda Mail Olarak Yayılan cocacola Rezati Müslümanlık la Dalga Geçiyor
![]()
Başka Bi Resimde de Seccedeye Yatan Müslümümanları cocacola şişesine Benzetmişler
![]()
Başka Bi Resimde de İbadet Yerimizle Dalga Geçmişler .
Evet Bunları O Şerefsizlerin Reklamı İçin Yapmıyorum.Tüm Nb Halkını ve Bunu Okuyan
Herkezi Bilinçlendirmek Amacıyla Yapıyorum . ARTIK cocacola İÇMEYELİM.İSRAİLİ Ve AMERİKA YI DESTEKLEMEYELİM
ForumExe 2006 yılından bu yana sizler için hizmet vermektedir. Bizlere 10 saniyede üyelik alarak teşekkür etmeniz yeterlidir.
ForumExe Webmaster ve Oyun Forumu,
5651 Sayılı Kanun kapsamında
BTK tarafından onaylı Yer Sağlayıcı'dır.