buyRun beyLeR -h[A]te* iLe ws yapTq weRdm eLine ban aTTı 3d dio.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan seRefsiz 3d waLL dien sen deiLmiydin Lan msnden ss biLe aLdım qöRmednmi ? boT bebe 13 yasnda bebesin daha benm kaFAmın tasını attıRma..

qewq:D 13 yasındamı olm elıne werdım annem caqırıo dıe kactı sımdıde glms laf yabıo 15 dk once cfg dıe yalvarıodun lan.. gavat. fth kanka ayko cfg atsana dıe yalvarıodun bebe.. bebe olduqun blly bole fakelerle ypıp ss koyuosn

batu awatarına bakılırsa 12 13 yaşında birşeysin salkdasd + fakele yapmşn benm bldgm hate botta olsa seni yenmesi lasm saldksadk by

Arkadaş Bazı ŞeyLeri unutmş qaLiba :)

hLL Tebrikler

tbrk başarılar

aLpay yeqenle ypmıs anlamıoqı :D bot ya ama bot deme zuqerım :D:D 4mq bebesı 12 yasında bısey dunqu boq qotu kalkms 15 dk once fatıh kanka cfg atsana dıo mılletten cfg almıs alpayın cfg dıe mılletı sıqıo bana attı boq qıbıdı solım adını kırletıo..

La bebeLeR Lan hAte sen kac yasndasın 10 waRmısın ? qeL bidaha weRim eLinede aL azına botbebe 3d dien kimDi Lan msnde ? ezik oLu ezik wsden kacmıstın bida yaptık sonRa faKeyLe yapmışın dion ezik ben Ayk0 ' yu yendim dedin aykuta soRdum eL aLamadı benden dio xD eziq oLu eziq salak olu salak alpay sende NADİRİN üyesisin seninde sonunu qoRcem beN.. CFG3D|MASTER ezikLeR yiosa deF qeLin.. ALPAYLA ws atıoz duwaR aTıo duwaRLaRı takib edio qweqwe:D:D

konu kiLit küfüR edenLer we AşağıLayıcı konuşanLar 4 qün Banned.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri