BuYRuN BeYLeR Ankara Team | #qossoN MoVie iZLeMeYeN KaLMaSıN!!!!

0
EXE RANK

nasonex97

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
nasonex97
ilk yorum benden.... Güzel olmus ama goruntu kalıtesı dusuk vıdeonun dev***** beklerız ...

saolasın da bır de cfq sı nı busan çxD

qosson Oynamayı Bılıomu la ? 2 yıL Önce awp_osman Yazıp 3-10 Fragla dolaşıodu la zoom acık gııdodu la..

Ghost oLunca adam kıng orjin cffq'sini beklıonuz :D::D:D Komedı yhaa :D

Ankara Team'dan Kimse Ghost kullanmz bu bir
iLk önce adam olmayı bilcen ezikligini kabul etcen
Osmanın hepinizden iyi olduğunu da bilionuz yoL aLın !

qosson Oynamayı Bılıomu la ? 2 yıL Önce awp_osman Yazıp 3-10 Fragla dolaşıodu la zoom acık gııdodu la..

Ghost oLunca adam kıng orjin cffq'sini beklıonuz :D::D:D Komedı yhaa :D

awp_osman zamanından beri tanırım evet o zmanlar pek bilmiyodu ama geliştirdi osman kendini .

Ankara Team | dayken ben diodum işte wall'sın falan ss ' ler atıyordu hep .

awp_osman zamanından beri tanırım evet o zmanlar pek bilmiyodu ama geliştirdi osman kendini .

Ankara Team | dayken ben diodum işte wall'sın falan ss ' ler atıyordu hep .
Evet önceden awp_osman yazardı gerçekten çok ezikti ama şimdi bilmiorm bi değişim süreci geçirmiş olabilir :D

video o kadar güzel değil osman simdi daha iyi oynuyor .

[B][COLOR=#4a46be]`~fRedoRe.~[/COLOR][/B] bilader ghost diyorsun elinde kanit varmi ? yok. ss video vb. varmi yok ozman neden qereksiz konusuyorsun amacin ne benimi kotulemeye calisiyorsun yasin kadar cs oynadim allah bilir 16 17 yasindaki bebesin 11sndir oynuyorm benden iyileride var allah bilir bu konusmayi sundan yapiyorsundur ya hilesindir swye almamısımdır ya clana almamısımdır yada adminllik almissin bir hata yapip atmisimdir tanmiyorm daha doqrusu seni ama eger ben ghost olsaydim sen benim clanimda olsaydin bu konusmayi yapmazdin demi cunku yanimda bariniyon yalakalik olsun diye demezdin kimseye isine nasil geliyorsa oyle sacma sapan konusuyorsun ah bu arada birde army clan var lamerlar ordusu neymis ankara team ezik birsey bilmiyorlar okadar mac teklifi yaptik borada team yok o yok bu yok laflari yapiyordu bora 3d ghost kendisi tam bir lamer para ile wall alip oynuyo arkamdan konusuyormus bora ortaqin kasatura osman nie ayrildi senden ortalikdan ? bir sorun bora beye ortaqin kasatura osman neden ayrilmis bu esekden kasatura bu eseqin ghost oldugunu anlayip swden ortalikdan ayrilmis birdaha arkamdan konustuqunu gormiyim swni alirim elinden yasinin adami ol.!

[B][COLOR=#4a46be]`~fRedoRe.~[/COLOR][/B] bilader ghost diyorsun elinde kanit varmi ? yok. ss video vb. varmi yok ozman neden qereksiz konusuyorsun amacin ne benimi kotulemeye calisiyorsun yasin kadar cs oynadim allah bilir 16 17 yasindaki bebesin 11sndir oynuyorm benden iyileride var allah bilir bu konusmayi sundan yapiyorsundur ya hilesindir swye almamısımdır ya clana almamısımdır yada adminllik almissin bir hata yapip atmisimdir tanmiyorm daha doqrusu seni ama eger ben ghost olsaydim sen benim clanimda olsaydin bu konusmayi yapmazdin demi cunku yanimda bariniyon yalakalik olsun diye demezdin kimseye isine nasil geliyorsa oyle sacma sapan konusuyorsun ah bu arada birde army clan var lamerlar ordusu neymis ankara team ezik birsey bilmiyorlar okadar mac teklifi yaptik borada team yok o yok bu yok laflari yapiyordu bora 3d ghost kendisi tam bir lamer para ile wall alip oynuyo arkamdan konusuyormus bora ortaqin kasatura osman nie ayrildi senden ortalikdan ? bir sorun bora beye ortaqin kasatura osman neden ayrilmis bu esekden kasatura bu eseqin ghost oldugunu anlayip swden ortalikdan ayrilmis birdaha arkamdan konustuqunu gormiyim swni alirim elinden yasinin adami ol.!

osman walah la o Borada bısıler varha dıo cfgm cok sagl falan ama adam bence gh0st :S cok ızledım onu bıde 30 yasında yazıklar olsn walah

Ankara Team'dan Kimse Ghost kullanmz bu bir
iLk önce adam olmayı bilcen ezikligini kabul etcen
Osmanın hepinizden iyi olduğunu da bilionuz yoL aLın !

sen Kımsın bana Adamlığı Öğretcen ? uzaa Hadi..

Osman Senle Bir Derdim Yok Hayatımda 3d Ghost Gibi şeyler hiç kuLLanmdım Babam Zengin ama Oyuna Para Yatırcak kadar Salak değiLim 2.bi adamdan Clan dilenmem.. Tekllif qeLirse. öyle Girerim.
3. ParayLa Bir Şey aLmam. admınlık ıcın. Yetkın Olsa nolcak

4. Ben Seni İzlediğimde Adamın s1c.tiqı Yerı bıLıosun

5.2yıL Öncesıne Dönersek.. Eziğin tekıydın Kendınden KabuL Et.

6. 7yıLdır CS oynuorum Ben.

7. 2 yıL Önce Senin cLanındaydım o Zamna Ankara Team değiLdi. tag. ne Sen Beni Attın Ne Ben cıktım cLan bozuldu öylece kaLdı..

8. Army cLanıylada Bir Alakam Yok..

osman olmaz o :D

adam da aimde var cross kayıyor adamlara

BeyLER adam video yapmıs Vıdeo hakkında yorum yapın...Oraya buraya laf atamayın....Vıdeo quzel dev***** beklerız denmeniz yeterlı .....yada kotu demenız yeterli uzatmaya gerek yok.... HERKESE BASARILAR:...

Geri