Bunca Zaman

Seni seviyorum; elini kalbimin üzerinde hissettigim zaman, üzüntülerimi alip onlarin yerine simdiye kadar kimsenin basaramadigi o sicakligi koymayi basardigin için...

Seni ve sensizligi düsündükçe, esen rüzgarlarin ardindan yagan yagmurlar gibi sana ve sensizlige aglamak istiyorum.

Seni ne kadar sevdigimi merak ediyorsan, yagan yagmurun her damlasini tutmaya çalis, tutamadigin her yagmur damlasi kadar seviyorum seni.

Sana dalgalardan kalem yaptim ve kiyiya seni seviyorum yazdim, sen de inandin degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana baglandim sana taptim...

Ayrilik küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tipki rüzgarin mumu söndürüp yangini güçlendirdigi gibi... Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice günlere birlikte olmak dilegiyle... 2

Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri, uçurumdan attim sessizligi, haber saldim rüzgarlara, fisildasinlar seni ne çok sevdigimi ve özledigimi

Bütün mevsimleri bir günde, bütün yillari bir mevsimde yasamaya raziyim seninle... Daha nice sevgililer gününü beraber geçirmek dilegiyle.. 2

Insanlar tanidim yildizlar gibiydi, hepsi parliyordu. Ama ben seni, günesi seçtim, bir günes için bin yildizdan vazgeçtim. Sevgililer günümüz kutlu olsun! 2

Bu sevgililer gününde beyaz bir güvercin yolluyorum sana kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat. 2

Gecelerin deyişiyle eğlence kadar,

Yaşlıların deyişiyle gençlik kadar,

Çocukların deyişiyle dünyalar kadar,

Benim deyişimle CANIM kadar seviyorum seni...

Sözlerin aklımda yada aklımın ardında,

Hayalin karşımda yada sesin kulağımda,

Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum,

Ya özlemek, yada özlenen çok özel BİRTANEM.

Kimi insanı sevdiğin,

Kimisini unutamadığın,

Kimisini de söküp atamayıp,

Geri