Bunca Zaman

Bir gülü koklarken dikkat et ki solmasın, bir gülü koparırken dikkat et ki dikeni batmasın,bir göze bakarken dikkat etki aglamasın, bir kalbi severken dikkat etki kırılmasın.unutma güzelim’SEVGİ MUHTAC OLANA DEGİL LAYIK OLANA VERİLİR’ (Ziyaretçimiz: Can)

Çok harika bir site,,emeği geçen herkese sonsuz teşekküler,,bazen sözlerle kendimizi ifade edemiyoruz,o zaman devreye sanat giriyor..Roman,şiir,sinama vb..

Bende Yazdığım Bir şiiri paylaşmak istedim…

YALNIZLIK ANI…
Bir gün gözlerinden iki damla yaş akacak,

Gönlünde sonsuz fırtınalar kol gezecek,

Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri, uçurumdan attim sessizligi, haber saldim rüzgarlara, fisildasinlar kulagina seni ne kadar çok özledigimi... Gece bir baska giyer siyahini, yildizlar daha bir sönük olur, yakamozlar baska çizer denize kendini ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanimda yoksan eger!

Öperim dudaklarindan gül kokulu yanaklarindan her dem gözlerimin hapsindesin kalbimin tek sahibisin...Seni seviyorum.. Hem de çok...

Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir. Simdi uzaklarda senin bir yudum sevgine hasretim sevgilim. Seni hasretimi tüketircesine kucakliyorum...

Eger seni nasil ve ne kadar sevdigimi ögrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalisin, çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelime bulamiyorum.

Hayatta hiçbir sey ilk askin yerini tutamaz insan sevse bile o ilk ask hiç unutulmaz.

Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarinda mutluluk, yüreginde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasinda iyi geceler öpücügü, yanagini uzat. Dünde, bugünde, yarinda... Yüregin kadar yanindayim. Kendini yalniz hissettiginde elini kalbine koy; ben hep ordayim!

Her seven adsiz bir kahramandir ve insan sevebildigi kadar insandir.

Sanma ki ismini bir baskasi silecek seninle basladim seninle bitecek...

Içine düsen her hüzün damlasi sana seni ne kadar çok sevdigimi hatirlatsin.

Seni tahmin edecegin kadar degil, tahammül edemeyecegin kadar çok seviyorum.

Bir demet gül vermek isterim sana. Güllerden güzelsin aslinda. Gülü bir gün, seni sonsuza dek seviyorum.

Bazi asklar okyanus gibidir görmesen de sonunun bir yerlerde bittigini bilirsin, okyanuslar bile kiskanir sana olan sevgimi. Görmesem de sonunu biliyorum, sonsuza kadar bitmeyecek... Seni seviyorum!

Hep kalanlara gidenleri kattim! Bir gün yerine geçemediler. O kalanlara gidenleri kattim yine bir tane sen edemediler. Zor geldi ayrilik alisamadim.

An gelir insan gülerken aglarmis. Gözyaslari sel olup kalbine akarmis...

Ben seni unutmak için sevmedim ama ne için sevdigimi unuttum.

Geri