Bulutlarda bir çift göz Bazıları Allah'ın Gözü Diyor Ama Bide Siz Göz Atın !

1
EXE RANK

assubay06

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
assubay06
64944.jpg

Bulutlarda bir çift göz
11 Haziran 2008 Çarşamba 19:58
Fotomontaj mı gerçek mi bilinmiyor... Sabah ezanı okunurken bulutlar arasında bir göz beliriyor. Bu görüntü şaşırttı!

Ezan okunurken görünen gözler Videoara.com

çok garip ...

günahkar oLmayın allahın ağzı gözü yoktur rabbim kimseye benzemez benzetilemez

Bende Zaten Allah'ın Gözü Demiyorum,Öyle Diyolar Diyorum

o zaman onLar kafiRdir. boşweR kardeş takma.

Kardesım zaten bıraz dıkkatlı baksan kadın gozu bellı oluyo Fotomontaj Faqe ! :S :D

Çok ilginç :S

sabah namazı diyorsun saat 19.58 :D

Fotomontaj oldugu çok açık :D

Peygamberler Bile Yaşadıkları Zaman İçerisinde Allahımızı Göremedi Bir Bulut parçasına Bunu Nasıl Çakıştırıyorsunuz Anlamıyorum !

garip diiL ben bunu 1sene once ızlemıstım vıeosunu cep telefonunda ezan okunurken cıkması ılgınç deil allahın takdiri
тσquaaη*<qS> ωa[size=x-large][size=x-large]ям[/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]γaη[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ı[/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]ηda [/SIZE][/SIZE][size=x-large][size=x-large]кяaL[/SIZE][/SIZE][/SIZE]

"Allah, insanın düşünebileceği her şeyden farklıdır." diye bir ayet vardı. Demek ki Allah bize o aklı vermemiş.. Ya fotomontajdır ya da rastlantıdır. Ben de bazen bulutlarda hayvan figürleri görüyorum :S

töbe töbe :S:S

"Allah, insanın düşünebileceği her şeyden farklıdır." diye bir ayet vardı. Demek ki Allah bize o aklı vermemiş.. Ya fotomontajdır ya da rastlantıdır. Ben de bazen bulutlarda hayvan figürleri görüyorum :S

katılıorm bende bazen agız goruorm :S

Arkadaşlar artık öyle bir duruma geldiki kimse gözünle görmeden inanmaz. Fakat şahsi fikrim olarak montajdır diyorum. Çünki videonun tamamını seyrettiğimizde havanın sagı solu heryeri cekiliyor. Bence havayı iyice cekerek montaj yapacakları yeri belirlemişler.

Gerçekten ürpertici ben görsem tırsardım :) Bende Türkiye Haritası görmüştüm bulutlarda

aLLahın iLahi Takdiri

Geri