Buda NAdirin Kardeşi Gelde Gör !! Yazık Size Yazık !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLve.!.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tevbe estağfrullah

bn bu arkadasların hıcbırıne laf yapmam ama bıtane kendını bılmez luqı war mac sonu tw ıstedım werdı baslat calıstır regeditten aradım inexin ve wallhack cıktı ve cıkarcıkmaz ss aldırmadan tw den attı sonra kufur etmeye basladı
yalanım yok ALLAH SAHİDİMDİR pc den sılmıs ama regeditten sılmemıs bide inkar edıo :D yazııık luqi sana snn clanındaki adamlarda ne olduqunu bılıolar ama yuzune soluemıolar buda bole bılıne..!

doğru söze ne hacet yalçın :)

Valve kendi kendini rezil ediyorsun helal Valla.

ahmet rezil olanlar belli :) cfg die yalwaranlarda belli :) biz yıllardır kimin ne oldugunu biliyoruz ss'i de eklemiycektim ben fake fln deyip durmaniza qerek yok . o kdar düşmedik herkes rahat olsn.

ahmet rezil olanlar belli :) cfg die yalwaranlarda belli :) biz yıllardır kimin ne oldugunu biliyoruz ss'i de eklemiycektim ben fake fln deyip durmaniza qerek yok . o kdar düşmedik herkes rahat olsn.

Hadi öyle olsun .

Senn Ne İşin war o Sitede :D

Ss fakedir bence kutay diğildr o :D

adamlar kinq yapacak bişi yok :D ...

bune peki vaLve.!.

7800.jpg

Bak Valve cfg filan ben hiç kimseden cfg istemem hatta sana bişey diyim bu nicki aldıktan sonra kimseden tamam yakın kardeş gördüklerimden istedim ama ondan başka hiç kimseden istemedim ASKERE gidicen biraz aklını kullan ben gidipte o forum sitesinde real alırmıyım onuda geçtim böle kty Dg diye bi nickim yok fake hee bana inanmıyosanız yapıcak bişey yanımda olanlara teşekkür ederim. He sizin peşinizde sizle yarışanmda yok siz çekemeyip hala uğraşan sizsiniz tamam qh movie koymuşsunuz eee ? qh mu olduk şimdiki en kolay iş :) 3 senedir oynuyorum oyunu bizde biraz teknik kaptık ama burda böe şeler yapmanız ayıp.. Bir oyuun için helede tamam bak bu fake zaten bu kadar uğraşın sonunda ben sölerdim tamam yeter bu fake değil diye ama fake kardeşim boşuna ben bu siteyi hatta daha yeni görüyorum. Sendeki pc usta bendeki pc de aynı merak etme.. Yani kafanıza sokunm bak bi oyun için anaya sövme,yok gelip dövme filan uğraşılmaz askerlik yaşın gelmiş bak ben sana bidaha sölüyüm korktuğumdan değil ddürüst olmak lazım benden büyüksün bişey diyemem ama anaya sövmeye gerek yok yani o kadar ******** değilim ben anladım bunu artık sizede ql !

bot valve lamer ezik pasif iradesiz :D:D

gerek yok bunlara nadire sorun söylüyo alanları :D asdasdas

O ss ye bakarak neyi kanıtlamaya çalışıyosunuzki ? Boş işle uğraşmayın :) o adamın o sitede real alcak kadar saf olduğunu düşünmüyorum. Bu ss ile bişey kanıtlayamazsınız baksanız cs alemine ismi kutay olan kaç kişi vardır kim bilir. Fake gibi geliyor bana.

Şunu okudukça hala gülüyorum :D yazıkkkkkkkkk laaaa :D

qL Haci Hayırlı olsun Bakalım :D:D

kTy o kadar malda o isme açıpta öyle yazıcak :) aklınızı kullanın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri