Buda NAdirin Kardeşi Gelde Gör !! Yazık Size Yazık !!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaLve.!.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gardaş siteye üye oldum kutayın üyelik tarıhıne baktım
Total Posts
1
Yorumun Yazılma Saatiyle ÇEkilme Saatı Aynı 07.38 PM diyo Akşam 7 diyo Pm yazıyo cunkude bişi demiyom bunlara gerek yok hasan zaten gh moviesini yaptınız .

valve hadi kutay gh diyelim . ve yorumuda o yazmıs farz edelim . ve gh olmadıgınıda herkes biliyor . tmm gh oldugunu kabul edıoz . peki senin x zone reactorun sıtesınde ne işin var ? :) gitte yol al . kıvırır sımdı mq dansozuuuuu o yanada bu yanada salla evir çevir kıvır çevir sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD beyler fake bu . bı ınsan kendı nıckını gh sitesıne koyacak kadar eşekkmi hele bu adam kutay ? sacma sapan konusuyorsunuz valvenın koclugu yıne . fake frag sscisi şimdide fake gh sitesınde ss almıs ne diyelim acıyorum lamere

valve hadi kutay gh diyelim . ve yorumuda o yazmıs farz edelim . ve gh olmadıgınıda herkes biliyor . tmm gh oldugunu kabul edıoz . peki senin x zone reactorun sıtesınde ne işin var ? :) gitte yol al . kıvırır sımdı mq dansozuuuuu o yanada bu yanada salla evir çevir kıvır çevir sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa xD beyler fake bu . bı ınsan kendı nıckını gh sitesıne koyacak kadar eşekkmi hele bu adam kutay ? sacma sapan konusuyorsunuz valvenın koclugu yıne . fake frag sscisi şimdide fake gh sitesınde ss almıs ne diyelim acıyorum lamere

Seviyesizlik Yapma

qL & başarılar :D

kufurlu yorum atma ?

bende abisiyim.inanmayanlar sorabilir esp king 3 1 2 f12 giovinco
kutaya güvenirim böyle bir şey yok.fake olduğu ortada yerlebir haklı gidip xzoneye kendi nickiyle üyelik açacak adam cs oynamaz zaten.kaç maç birlikte oynadım adamla...

bnce fake adam reaL olsa neden reaL nıckLe uye olsunkı

onu bunu qeçtim az de bana açılan konuya bak :) qüldürme beni . gidipte ben pkk li adamdan qh alcak kadar karektersiz biri değilim . bnm qh moviemi yapanlarda bana kardeş diyen insanlardi.. benim araç çubugunu kesmiş kendine yapıştırmış o bariz belli . bnm pc'm e qrmiş benim neden haberim yok ? bnm pc me qirdiysen msn adresimide biliyorsundur söle bakalim msn adresim neymiş ? veya tw ip ne zman wermişim :)

x zone reacktor sitesinde ne için war dedi ya . nb de paylaşilan ss den qirdim siteye . yorumlari okurken en altta kty Dg gördüm onuda qeç ss i saten paylaşmiycaktim kullanan adam saten kullansın beni ilgilendirmez. zoruna giden arkadaşlar bariz belli hemen bana fake üyelik açıp ss alip eklemiş Lan ben qh alcaksam neden kendi realim ile üyelik açıyım ;) boş boş qelipte post kasmaniza qerek yok .

ss fake beyler :] kutay her zman nickini kTy <Dg> olarak yazar burada sadece D büyük onu geçtim birkaç gün öncesinden -wily` // clanıyla birkaç sorunları olmus duyduklarıma göre ama kesin bişey söyleyemez kimse :)

[quote="WADE #3 |]ss fake beyler :] kutay her zman nickini kTy <Dg> olarak yazar burada sadece D büyük onu geçtim birkaç gün öncesinden -wily` // clanıyla birkaç sorunları olmus duyduklarıma göre ama kesin bişey söyleyemez kimse :)[/QUOTE]

biladerim bizim onlarla sorunumuz yok :) onlarin bizle olmaya dewam ederse hiç bi yerde barinamazlar.

Eskiden ben ss cekıp koyuyodum xzoneden ama sen başlamıssın artık ql :D

Valve kendi kendini rezil ediyorsun helal Valla.

erkez boku cıkıyor yawaş yawaş :

ahahaha :D:D:D:D kty Dg yazmışım ben öyle mi :D qweqweqw :D
oLum bak cekemionuz bari fakelerle iş yapmayın botlar sizi yine aqladınız la :D
neyse cekemeyene anten deip yola dewam :)
ayrıca ben hiç bir zaman kty Dg yazmam kTy <Dg> oLur bütün üyeliklerim böyledir rahat olun :)

wallahi hL oLsn qL.. amk xD

bn bu arkadasların hıcbırıne laf yapmam ama bıtane kendını bılmez luqı war mac sonu tw ıstedım werdı baslat calıstır regeditten aradım inexin ve wallhack cıktı ve cıkarcıkmaz ss aldırmadan tw den attı sonra kufur etmeye basladı
yalanım yok ALLAH SAHİDİMDİR pc den sılmıs ama regeditten sılmemıs bide inkar edıo :D yazııık luqi sana snn clanındaki adamlarda ne olduqunu bılıolar ama yuzune soluemıolar buda bole bılıne..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri