budA benden bir FOTO .. :D:D:D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heramx22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2
EXE RANK

heramx22

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
heramx22
yeterlıııııııı uniaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cf

yaşını hiç göstermıon lan aykut.

imzandaki siteyi silermisin bu arada resim güzel

Bu Forumda kimse kimseyi aşalayamaz,hakaret edemez!

Allah aşkına bu salak kaç yaşında da millete lan man diyor ?

Fredore yaşın başın kaç oğlum senin mq salağı 15-16 yaşında okul çoçuğusun lan. Daha yazın diyordun off gene okulları başlıyor diye.
Saygılı ol büyüklerine saygı öğrettirme kendine !

Aykut sende böyle mallara gülüp geçme abi dedittirmeyi öğren kendine yaşı 25 falan değil 15 bilemedin 17 !

malmısın lan bebe cfq dıye qötümüzde qezenler bıze neler yazıo qit büyüde qel ok :) hadi kybol pasif insan seni. ben 25 mi dıorum yasımı ? foruma ılk kayıt olurken dıkkat etmedım oyle yazdım benım yaşım 17. senın 18-19 vs vs benden daha büyük olunca noluo abisi dahamı ıyı oluosun pasif qit cs1kınqof bekler sizi pasif insanlarla ugrasıorusz ya:D netbilginne qirmemmin %80 bu mallar etkılıo ::D seviyorum bu mmallarla ugrasmayı hadı uza.. kaybol sen saygılı ol

bu Arada elalemın derdı senımı gerıo :D sanane aykuta oyle yazıosam kocum?

beyler tartısmayın ples :D

malmısın lan bebe cfq dıye qötümüzde qezenler bıze neler yazıo qit büyüde qel ok :) hadi kybol pasif insan seni. ben 25 mi dıorum yasımı ? foruma ılk kayıt olurken dıkkat etmedım oyle yazdım benım yaşım 17. senın 18-19 vs vs benden daha büyük olunca noluo abisi dahamı ıyı oluosun pasif qit cs1kınqof bekler sizi pasif insanlarla ugrasıorusz ya:D netbilginne qirmemmin %80 bu mallar etkılıo ::D seviyorum bu mmallarla ugrasmayı hadı uza.. kaybol sen saygılı ol

bu Arada elalemın derdı senımı gerıo :D sanane aykuta oyle yazıosam kocum?

Beyinine verdiğimin salağı ben cs oynamıyorum ki senden ne zaman cfg istedim ? Salakmısın yoksa aptal mısın ? Anandan çıkarken kafanı biyerleremi vurdun ?
Beyinsize bak 17 yaşında velet burda abisi yaşındakilere laf yetiştiriyor senin o kafanı ezmek lazım önce. Ayrıca Emre ile görüşmekte lazım senin şu deneme modluk işini. Deneme motluktan mal modluğa terfih ettirelim seni.

Aykut s!kleme böyle çoçukları başına çıkarlar sonra. 17 yaşındaymış peeh havasına falan bakınca 30 edecek çoçuk. G0tü kıllanmamıştır daha bunun fazla uğraşma bu çoçuklarla ;)

Enese selam söyle bu arada göremiyoruz ne zamandr

tamam kesin tartışmayı :S

Beyinine verdiğimin salağı ben cs oynamıyorum ki senden ne zaman cfg istedim ? Salakmısın yoksa aptal mısın ? Anandan çıkarken kafanı biyerleremi vurdun ?
Beyinsize bak 17 yaşında velet burda abisi yaşındakilere laf yetiştiriyor senin o kafanı ezmek lazım önce. Ayrıca Emre ile görüşmekte lazım senin şu deneme modluk işini. Deneme motluktan mal modluğa terfih ettirelim seni.

Aykut s!kleme böyle çoçukları başına çıkarlar sonra. 17 yaşındaymış peeh havasına falan bakınca 30 edecek çoçuk. G0tü kıllanmamıştır daha bunun fazla uğraşma bu çoçuklarla ;)

Enese selam söyle bu arada göremiyoruz ne zamandr

sen Önce Yazı Şekline bakta Konus :D büyük olsan bu laflarla benım gözümde 10 :D sadas

Emre Abiye Selam Söyle Styla45 Umit abiyle herqün konsoruz rahat ol kardesessss :D

Fredore sende saçma saçma konuşma sasadas ne ?

hhaha herkes birbirine bulaşmak için bahane arıo adama bak adamın gülme şekline takıo :D la tımeover alemsn :D:D:D

Gülüp geçiyorum sana .

coast lacoste yakışırr (:

Abinin adı ney?

O pasif diyen dilelrini yerler çocukcagızım

Geri