Bu SS e Bakmanız Gerek !' Kendi Çapımızda NEFRETİMİZ !!

Kahrolsun PKK ORDA OLMAK İSTERDM .....

İnşallah sizlerde bir gün olgunlaşır bu yaptıklarınızın komikliğini tadarsınız. Baktıkça güleceğim geliyor şunlara bak yahu...

Bak bu serverdaki adamları toplayacaksın ellerine vereceksin moble, kasatura, zomber çivili sopa son olarakda Polis'lere haber vereceksin durum bu diye. Basacaksın godumun yerinde binalarını. Ne var ne yok indireceksin. Karılarını kızlarını sikeceksin sülalesini ırzını yokladımın adamlarının.

İntikam böyle alınır. Tepki böyle verilir diyeceksin. Sizin yaptığınız şu SS inanın 5 yaşındaki çoçuk aklına benzemiş. Moderatöre söyleyin kaldırsın şunu...

yha bi kess ... Malmısın arkadasımmm senn he ?? Sananeee SW de KAsarkenn Tepkimizi dile getirdikk ...

ne kadar büyüttünn .. git baska yerde post kass ..!!

yha bi kess ... Malmısın arkadasımmm senn he ?? Sananeee SW de KAsarkenn Tepkimizi dile getirdikk ...

ne kadar büyüttünn .. git baska yerde post kass ..!!

Ulen bebek senin tepkin böyle serverda kalır işte. Laf çok icraat yok git kas ucunda değilsin hadi...

KAHROLSUN PKK Emege gecenlere teşekkürler.

Komik :) tepki mi yaptınız şimdi ? neyse Başarılar. hiç bir işe yaramamış.

Grim & Dear Sana %1500 katılıyorum.

HeLal oLsun size arkadaşLar ! Herkes bizim kadar duyarLı oLsa zaten bu kansızLar bu kadar azamazdı...

vay köpekler vay | KAHROLSUN PKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BOLUNMEZZ !

cs de yazamadım ama burdan yazıyım

KAHROLASI PKK | ` [a $ q | m] `

alayının Allah belasını versin ...

Ellerinize sağlık arkadaşlar.

Helal olsun size tebrik ediyorum sizi :thumbup1:

Ulen bebek senin tepkin böyle serverda kalır işte. Laf çok icraat yok git kas ucunda değilsin hadi...

lan olm Elimizdenn ne gelirr söylermsnn ? biz sıradan vatandaşlarızz ne yapabilirzz ? bi olay olcaksa İnegöl basta gelir geldide rahat oL ..
bi ara dörtyol olsun türkiyenin bi cok yerinde olan olayları inegöl baslatmıstıı !!

bişy bilmion sus otur :@

Helal olsun güzel olmuş ama acımızı dindirmiyor hala :S

eLLerinize sagLık beyLer
Lanet OlasıcaLarın aLLah eLbet Bir Gün Cezanızı verecektir..#

Kahrolsun Şerefsizler

Uzatmayın .. boş boş yorum atmaktan başka ne yapıyorsunuz ? yada napabilrsiniz ki elinizde ne var ? boş binayı yıkmaklada vatan kurtarılmıyor rahat koltuğunuzdan bana milliyetçilik ayağı yapmayın ..

Futbolcular Formalarının altına giydikleri Şehitler ölmez T shirt' nü gösteriyor Kameralara buda boş ozaman size göre?

Bu Ss de emeği geçen herkese teşekkürler ..

Grim & Dear yorumlarına dikkat et uyarmam bir kez daha ..

Eline sağlık

Uzatmayın .. boş boş yorum atmaktan başka ne yapıyorsunuz ? yada napabilrsiniz ki elinizde ne var ? boş binayı yıkmaklada vatan kurtarılmıyor rahat koltuğunuzdan bana milliyetçilik ayağı yapmayın ..

Futbolcular Formalarının altına giydikleri Şehitler ölmez T shirt' nü gösteriyor Kameralara buda boş ozaman size göre?

Bu Ss de emeği geçen herkese teşekkürler ..

Grim & Dear yorumlarına dikkat et uyarmam bir kez daha ..

eyw desteginn için !

Ellerınıze Kollarınıza Sağlık Kahrolsun Pkkk

Geri