Bu mudur admin adaleti ... ! ~ cs6.genckafe.net - destekci olun !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Deha ~
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Deha ~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Deha ~
~ Merhaba Arkadaslar ....

cs6.GencKafe.Net [cdL ~ Clan] Serverında yaklasık 3 aydır ben takılıyorum clanımsa 6 aydır ...

Clanımın Kaptanı Bazen cs11'ew takılıyormus ...

cdL ~ 3xO - L!v3 .#c!st.;) [ADmindir kendisi] bunu cs11'de görünce satıcı demiş ...

Bu gün clan kaptanımla serverdaydık ...

3xO-L!v3 Ahmetcanı [HunTerLar]ı görür görmez banned attı ...

Bende ss çektim ss'leri movieledim + ss'lerde photo-shopla anlatım yaptım ...

Lütfen Destekçim Olun ...

Türkiyede Abaza Adminliğe Son Verelim .... !!!!! @@@@@@

Buyrun Link Burada Move ve SSler var ...

Link :CS6.GencKafe.Net - Sikayet.zip - 4shared.com - online file sharing and storage - download

TÜRKİYEDE NEZİH BİR CS ORTAMI İÇİN ABAZA ADMİNLERİN YOK EDİLMESİ LAZIM ...

YORUM YAZ ...

OY VER ...

DESTEK OL BİTSİN BU KABADAYILIK ... !

HakLısın kardeşim

Road RunnEr

HakLısın kardeşim

Road RunnEr

Eyvallah Kardesim ... clan Arkadasım Ama Bu İş Burada Bitmez ... ! Abaza adminlik asla adminlik değildir ... ! sadece say /admins yazdıgında admiminin nickinin gözükmesidir ... !

Adminlik almakla gerçek admin olunmuyor ! Türkiyede neden CS Amerika - Çin vb. ülkeler gibi olmadıgını araştırırsak buradan başlamalıyız ... !

ben cem 3xo lıve ...... Sw de aztec inf ve dus2 den baska map oynanmıyor cogunlukla . ben cbble actm degısıklık olsun diye adam flood atarak bi kaç kişiye gelin cs11 kngofa mı ne gidek dedi banladm ... hangi admin olsa aynısı yapar bidaha da almadım sw ye almam da bundan sonra gitsn 11 de oynaasın . bu kadar . bunu yapanıda buluyum bi inş herkes kendine göre haklı lafı neresınden tutarsanız oraya uzar .. herneyse

slm iyi günler dilerim ben serverda takılalı 4 ay kadar oldu ama cem abinin bi yanlışını görmedim eglenir görevlerini yapar benim gördügüm kadarıyla diğer adminlerden daha çok görev yapar bilmiyom saçma gibi geldi bana bu olay whisperer de fidel abi bi baska admin ikisi hep takılır küfürleşirler eglenirler bunu foto çekip koymus ahmetcan malmısın olum koyacak bişey bulamıyonda onu kullanıyon adminler ortalıgı kaynatırlar eglenirler yeri gelir tavırlarını koyarlar senin kafana göre adminlik yapamazlar oda flood atmasaymıs haklı admin . ne cocuk cocuk adamısınız ciddi olun biraz ahmetcan bundan sonraa arkdasım degilsin

hahaha saol yigenim :D .. bota bak bide 11 de görmüşüm bunu yeni farkettim banane hangi sw de oynuyosa oynasın banane yaw oynamasın mı diyorum ben oturup site site milleti arayamam kendi sw m de oynarım . yeterki bnm sw de gelip baska sw lerin reklmını yapmasın ha bide flood atıyor . bnm sw deki adamları baska sw ye çekiyor . hey allahım coluk cocukla ugrasıyoz sen yardım et bu potlara :D 13-14 yasında bebelersiniz adam olun biraz daha ergenlige girmemisiniz veletler işimizi gücümüzü bırakak internette sizlerlemi ugrasak sizin misket oynuyonuz biz gece gündüz çalısıyoruz aynı zamanda sw ye girip yeri gelir oynuyorz yeri gelir egleniyoruz yeri gelir kızarız ederiz bunu her admin yapar neyse yaw amaan 2-3 çapulcu bebe için kendimizi burda boşa yoruyoz :D diyeydin fotomuda yollardm koyardın la dünya tanırdı ne güzel ünlenirdik :D qweqweqw

genç kafedeki adminlerin alayı ****** hileci hokkabaz adminlerin alayı orada

hakLısın qARdesim

Geri