Bu AdaM NE LAn boLE :D xD Aim cFq :D :D:DD: YaDA kınq

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SaNsSaR.*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

SaNsSaR.*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
SaNsSaR.*
BöLe Cs oyNAyı$ GOruLmedı Duyulmadı

SpaWN aAa KabaL -SexaFoN - Sky Net Hanqısı Yapabılır bunu ? ? ? ? ,

isTE Link
=
İzLEyın

Kim duvarın arkasından qörmediği bi adama kafa çekebilio? Kim awp'nin dürbününü açmadan taa uzakatki adama kafa çekebilio. Herifin oto-aim oldugu kabak qibi belli.

aim olduğu kabak gibi belli :D:D

bi yerde gormustum buna bnzer video biz cocuk deilz kmı kazıklıon sen

ya bide botlarla yapıo o kopardı bnı ya :D

benım arkadasım lan kapıstıkmı alıyor awp ıle uzaktan hs olabılıyor cok ıyı lan oynuyor ne cfg ne hile yani guzel paylasım saol

yok gercek bunlar sk clanından bırı bnm arkadasımın kuzenı turkıyeye gldıgınde oyununu ızledım bır elde 10 adam alıyosa 8 ı aha bole hs.

%100 hil %100 aim spawn bile bu kadar oyna mı b maşşallah adam keleşle tarıyo ne sekiyoo nede aim kayıyo direk hs gidiyo burdan belli hile oldugu

Aim-hack var.

7.02 ın dakıkada.. adam duvar arkasında teror var dıkkatlık bakın wlhack*aım var qq

LEan Bu Kesin Aim

arkadas der bide La Lamer adam yabancı aq

Ya beyler bı seyden anladıgınız yok sexafon sky net demıssın onlar kım pub bebesi? Bu Videoda Ki Tek bir Kişi deil uzun suren calısma sonunda langame turnuvalarında olan goruntuler

hmm.. bu adamlar rusmu ne yaw...süper oynuolar resmen bi adam 1 mermiyle 3 hs almıstı awp ile onu cok begendim..merak ediyorumda bu adamların hıc mermısı sekmıyormu :S

Benim deagle ile her attıgım hs ama tek deagle

Geri