Botlarla Amx Mod oyna Adminlikle Hemde :)

kick, slap atınca sövüyolarmı? :D

Link YeniLermsn Kardeşm güzeL bir konuya Benziyor ;)

timeover kardeş cfg ni verebilirmisin senin oynayışına hayranım nolur cfg ni istiorum

link kırık

Link :@ Kardeşim Dünden Beri Beklıyoruz :)

Link Kırık.

Tesekkurler Paylasm İcin.

Link YeniLe Mücahit Abey (: Merak ettim

Teşekkürler

Link yenilermisin?

botlarda bizi görebilecekmii

Vizontele mi izledin reyizz :)

Reyiz Link Yenile :D

Paylaşım için sağol :)

Linq kırık yeniLermisin ?

link ölmüş bitmiş maffolmuş.

Uyarı ;

"Bu dosya kişi tarafından tellif hakkı ile silinmiştir".

teşekkürler

Bu tür işler Anca 1.6'da makbul geçer Çünki 1.5'deki hatalar ve sorunlar sizi asla düzgün şekilde oynatmaz hakiki Server istiyenler veya botlar'la adminlik istiyenler için en iyi yol 1.6'dır Çünki kurulum açısından kolay ve basittir hayatım da hi. 1.5 oynamadım ve nasıl bir şey bilmiyorum anca oynuyanları gördüm :) ve uzaktan pek bir şeye benzetemedim onun için 1.5 için böyle konular işe yaramaz diyorum Ayrıca Server açmak herkezin harcı değildir kesin bu konuyu açan arkadaş bir yerlerden hazır almıştır :) buna garanti verebiliriz, Server istiyenler ve kendi ortamını yaratmak istiyenler veya Server açıp arkadaşlarınıda davet etmek istiyenler mod,plugin hazır amxmodx istiyenler için 1.6 derim :) ''unpredicrtabLE'' Arkadaşımız eğer kalite istiyorsan 1.6 bölümü boşuna kurulmadı :) ''Botlara Slap atabilecekmiyiz şimdi Mücahit'' Bu gibi eklentiler bolca 1.6'da mevcuttur :) ''Helal Time Over Bunuda Yaptn'' ortada zor bir iş göremiyorum :)

Geri