[ BOMBA PATLADI ] | WamP!r Orjinal Maç Cfg | Alman kuzenden sağlam kodlar |Netbilni|

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan WamP!r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bunun almanla ingilizle ispanyolla bir alakası yok kardeşim. Kod'lar her yerde aynıdır. Hava değişimine falan uğramıyor yani merak etme :)

Hem indirdim CFG'ni denemek içinde değil sadece değişik dediğin kod'lara bakmak için. Aynısı her CFG'de olan ayarlar. Bir değişiklik göremedim. Değişiklikler oyunların üst sürüm ayarlarında olur.

Paylaşımın için sağol.

Bunun almanla ingilizle ispanyolla bir alakası yok kardeşim. Kod'lar her yerde aynıdır. Hava değişimine falan uğramıyor yani merak etme :)

Hem indirdim CFG'ni denemek içinde değil sadece değişik dediğin kod'lara bakmak için. Aynısı her CFG'de olan ayarlar. Bir değişiklik göremedim. Değişiklikler oyunların üst sürüm ayarlarında olur.

Paylaşımın için sağol.
Kardeşim olağan üstü bir coder değilim.Bizde biliyoruz herhalde heryerde aynı olduğunu.! Kuzenim sadece bilmediğim kodlar verdi.
Olay bundan ibaret abartıyorlar.
Bilmediğim kodlar verdi bende yazdım "Alman kuzenden kodlar" diye

Sen adam ol bi sonra gel bana laf at tamam mı ? Ha birde O Almanya felan varya he onu haritada göster desem gösteremezsin.O yüzden çok kaşınma tamam ?
İlk önce adam ol sonra konularıma yorum at.Dünkü bebelerle uğraşıyoruz ya.
Daha dün üye olmuş.2 haftalık gh almış gelmiş bana laf atıyor.Kimsin ki sen ? Nadir`in yiğeni felan ?

Dene kanka

Hmm. gh demek :) Ben senin gibi zengin pici değiLim kusra bakma. gh alcam param yok . Dünkü bebe diyor :)
oLm sana gülüyorum la ne dersen de . Komedyen gibisin . herlafın güldürüyo . Aferim sana . Gel paranı vereyım . lolipop alıp kuzenlerinle yalarsn :thumbdown:

Hmm. gh demek :) Ben senin gibi zengin pici değiLim kusra bakma. gh alcam param yok . Dünkü bebe diyor :)
oLm sana gülüyorum la ne dersen de . Komedyen gibisin . herlafın güldürüyo . Aferim sana . Gel paranı vereyım . lolipop alıp kuzenlerinle yalarsn :thumbdown:
Bana zengin diyene bak ::D Lan baban ne iş yapıyor olum.Dünkü bebesin yalanmı ? 2 haftalık gh alıyorsunuz 2 hafta kullanıyorsunuz kingsiniz 2 hafta sonra gh bitiyor yok pc bozuk yok fps düşük oynuyamıyorum.
Zengin değilim diyorsunuz gel paranı veriyim diyorsun ya.Lan yalan söylüyorsun bari usturuklu at.
Sizin gibi lamerlerle uğraşak vaktim yok benim.

Sen bana laf atana kadar gitti Namaz kıl.Hani attığın iftiralar varya onlar silinmez ama neyse.Sen genede kıl.
Ben sadece Allah'ıma güveniyorum.

TéSékkürLéR +Rép ;)

Sağol kardeşim.

:D Sen her yorum atana gh de.Helal olsun sana. Birinden ögrenmıs gh , 3d falan sayıklayıp duruyo yazık sana .

BU ARADA SENLE LAF YARISINA GIRMICEM UGRASMA . KES

:D Sen her yorum atana gh de.Helal olsun sana. Birinden ögrenmıs gh , 3d falan sayıklayıp duruyo yazık sana .

BU ARADA SENLE LAF YARISINA GIRMICEM UGRASMA . KES
Giremezsin ki zaten.Oturacak yerin yemez.:thumbdown::sneaky2::001_tongue:

Mekanına gidince tek kaçacak deliğinin üstüne oturduğunu anlayan veletler klavyeyle havlamayı çok iyi beceriyo vallahi gördükçe gurur duyuyorum Respect çerçevesini ;]​

Mekanına gidince tek kaçacak deliğinin üstüne oturduğunu anlayan veletler klavyeyle havlamayı çok iyi beceriyo vallahi gördükçe gurur duyuyorum Respect çerçevesini ;]​
Kime dedin ?

Klavye köpeklerine. Şahsi bişi deil yani genel alarak söyledim ,)

:D bende diyom ne diyor.Problem yok bana değil zaten :)

Sağlam cfgymiş beğendim kardeşim.1numarasın gözümde :P
msn ekle konusalım

Mesaj attım özel.

eyw krdes cok kral adamsın :)

Kardesim Harika Bir CFG Çok Saol Adım Ahmet Can Sangür faceden eklersen sevinirim :)

benimde Arab Küzenim var ?

qeqweqweqweqweqw

Geri