[BOMBA KONU] ~Grest0` x7 cs veda Fragshow Skinler + REAL CFG `

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ~Grest0`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hakkınızı HElal Ediormusunuz

• HElal olsun krdesım Fraglar süper sagol cfg ve skin içinde

Oy: 22 59.5%
  • yolun acık olsun güle güle iyi degil .

Oy: 15 40.5%

• Kullanılan toplam oy
    37
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakma public kasıp koymuşsun ayriyetten o kastığın fragları ben maçta kasıyorum :) Bu arada maçta Frag kasmak pub'dakinden kat kat zordur :)

Yani Bomba konuluk hiçbirşey göremiyorum yolun açık olsun ßß.

Skin ve cfg için tşk.

ben buraya guzel dıe koymadım mıllet skınlerım ve cfgmı ıstıordu yogun ıstek ondan paylastım sorunmu oldu yoksa ?

Ben v1.6 STEAM oyuncusuyum ezik v1.5 bırakalı yıllar oldu. İbrahim'in de dediği gibi o fragları maçta atanlar var siz kimsiniz STEAM almaya paranız yeterse takım olarak maç atarız görürsün kimmişim :D

OoMyyGoOd Ezerı Duydmusundur O adamı Ezer kendını kral sanama ben bıtek onu tanırım cs alemınde fazla konusmayın

Ne demek istediğini anlamadım + olarak kaan ne alaka? Bu arada avatarına baktım da daha bıyıkların dahi terlememiş (:

#Rahatsız etme.

yolun acık olsun cs bıraklmaz göktugcum :)

Ne demek istediğini anlamadım + olarak kaan ne alaka? Bu arada avatarına baktım da daha bıyıkların dahi terlememiş :)

#Rahatsız etme.

1 kere avatar eskı realde karsıma cıkarsan eger o bıyıklarla napcaımı bılemezsın klavyeden yazmak kolay gıt sen kurtlar vadısı ızle koc

Teşekkürler..

İnsan utanır ya yazık mk koydugu ss lere bak aglayasım geldı bıde ona buna artıslık yapıyor :D kral adam cs 1.5 işallah bida dönmessın utanç kaynağı arkadaş :D

Teşekkür ederim kardeşim.Sen boşver bunları dinleme herşeye rağmen iyisin.

Realde başarılar kardeş.

Tartışma yaratacak yorum atmayınız !

Başarılar.

Kurtlar vadisi ne alaka bu 1, saçma sapan konu açıp durma klavye den yazmak kolaymış bak bak bak fraglara gel.

Ben v1.6 STEAM oyuncusuyum ezik v1.5 bırakalı yıllar oldu. İbrahim'in de dediği gibi o fragları maçta atanlar var siz kimsiniz STEAM almaya paranız yeterse takım olarak maç atarız görürsün kimmişim :D

hmm cok cakmıslar demekkı nerden geldıgını unutmussun :) seni satın alacak kadar param var ..

Çok mu çakmışlar hiç güleceğim yoktu Romesto sen kimsin? Beni satın alıcak kadar parası varmış fukara seni ezik v1.5 de takıl sen paran yeterse steam satın al da maç atalım (:
hmm cok cakmıslar demekkı nerden geldıgını unutmussun :) seni satın alacak kadar param var ..

başarılar.

GL&başarılar...

Cfg fena degilde Skin ler fps mi düşüyor yaw :)

göktuğum başarılar hayatında kötü yazanların çoğu boş insanlar takma onları :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri