BOMBA! CFG by ATAvraT Garanti veriyorum full hs! (v4 cFq) v3.3 Cs 1.5 Cfg

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ATAvraT`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

ATAvraT`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ATAvraT`
Bomba Gibi Bir Cfg Geldi. Yapımı 2 gün sürdü ama çok süper oldu.

diğer cfglerin bütün özelliklerini taşıyor.anlatmaya gerek yok .

http://www.upload.tc/download/5598/atavratv4.rar.html

12.12.2009 yenilenmiştir...

Özellikleri
-%150 aim
-%200 H$

Ayrıntılar
-AWP +DEAGLE MÜTHİŞTİR.
-COLT-AK47 %99 H$

- YENİ ÖZELLİK "T" TUŞU İLE DEAGLE + KEVLAR + BOMBA ALMA EKLENDİ..
Made By ATAvraT

Bu ßy tr.h0rRiBLe^nin Cfg'si değilmi? 0nunda var. <v4>

Evet :S Banada öyle geldi ayrıca szn gibiLer Cfg paylaşmayın iLgi gelmeyince kldırmanın ne manası var ?

tr horrible değil kodlarından hiç alıntı yok

Adam qeLmiş Prestiqe`fhr Krdsımızın Cfg Koymus adınıda <v4> Yapmıs :D zuhaha acıyorum Bolelerine

la iyi ya herkes birisinin cfgsini buraya koymuş diyor v4 nedemek zekaproblemli insanlar serinin 4.cfgsi demek siz hala bunu anlamakta güçlük çekiyorsunuz bndan sonra cfg felan yayınlamıyacam gidin ezik trhorrible prestigenin cfglerini kullanın size burdan ne ssler yollardım aman ne fragmış frag 35-5 yapan adam buraya frag koyuyor 105-2 yapan adam buraya frag koyuyor boşver allah aşkına ya size bişey paylaşılmaz cevdetor haklıymış buradakilerin %99 bazı arkadaşlar dışındaki herkes noob!

cFqn cok gzl kardesım paylasımlarının dewamını dılerım :)

Eyw SaqoL Ama indiRmiceM xD

la iyi ya herkes birisinin cfgsini buraya koymuş diyor v4 nedemek zekaproblemli insanlar serinin 4.cfgsi demek siz hala bunu anlamakta güçlük çekiyorsunuz bndan sonra cfg felan yayınlamıyacam gidin ezik trhorrible prestigenin cfglerini kullanın size burdan ne ssler yollardım aman ne fragmış frag 35-5 yapan adam buraya frag koyuyor 105-2 yapan adam buraya frag koyuyor boşver allah aşkına ya size bişey paylaşılmaz cevdetor haklıymış buranın alayı noob!
kardes ALayı noob dıyon ayıp edıon lutfen yorumunu duzelt bız sana haksılıkmı yaptık sucumuz ne

lafım size değil işte böyle acıyorum şundan alıntı bundan alıntı diyenlere elbet birinden alıntı olmuş olabilir ama böyle konunun ortasında karalamak doğru değil eleştirmek sizinde hakkınız ama bok atmak değil!

BU BEN DEGİLİM KİMSE gK ONUN BİZE LAMER DİYEN MECHUL BARANA 10-1 YENİLDİ EZİK KENDİSİ BNDE ONUN OLE BİR SS WARKİ ADAM KENDINDE 3D OLDUGUNU KABUL EDIO MERAK ETMESIN YAYINLICAM ONUDA BUDA KIMSE HESABINI ACI WERCEK BİZE LAMER DİYENLER BİZE EZİLİP GİDENLERDİR CEKEMIOLAR ANTENLER KONUSUYOLAR BU KADAR DİYORUM O SS DEKİ BEN DEGİLİM SW DE KIME SORSAN BENI TANIR BILEGIMLE HAKKIMLA ALIRIM AMELE GİBİ FRAG KASMAM BANA EZIK DİENLER BANA EZILENLERDİR WS DE CEKEMIOLAR ANTENLER DİYECEGİM BU KADAR MECHUL SS GELIO HABERİN OLSUN

la iyi ya herkes birisinin cfgsini buraya koymuş diyor v4 nedemek zekaproblemli insanlar serinin 4.cfgsi demek siz hala bunu anlamakta güçlük çekiyorsunuz bndan sonra cfg felan yayınlamıyacam gidin ezik trhorrible prestigenin cfglerini kullanın size burdan ne ssler yollardım aman ne fragmış frag 35-5 yapan adam buraya frag koyuyor 105-2 yapan adam buraya frag koyuyor boşver allah aşkına ya size bişey paylaşılmaz cevdetor haklıymış buradakilerin %99 bazı arkadaşlar dışındaki herkes noob!

105-2 koyan adama ezik diyorsan sen cs bırak ;)

105-2 adam sence normal hakkıylamı alıyor kaza ile olmazsa bile adamda dikkat bozukluğu olur 1-2 kere ölür bunda %99.98 hile vardır

bir sey olmaz ikisinde de paylasılmıo mu ?

inşallah güzeldir

saol cok tşk ederim

wey kardesmö

paylaşım ıcın saol

güzel cfg arkadaşlar kimden almışsa almış napcaksınız. :S

atavtar kardes bende link sayfası boş çıkıyo

Geri