BomBa..BomBa.. sLave ` Qarani* OzeL Yapım q5 Aim sXe 8.9 HaCk Cfg & Rc daL . . . . .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Qarani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Qarani

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Qarani

OnceLıkLe S.a ArkadasLar Hepınıze Teşekkur ederım konuma Gırdıgınız Icın .. .

1-) ArkadasLar sıze yenı q5.rc & cfg ' mı sunmak ıstıyorum . . .
BasLıkda Ozel Gelıstırılmıs ve Sxe 8.9 Hack Dedım ? .. Evet Doqru

Sımdı Iyı OKuyun :)))) sLave ` Qarani*

-sXe Hack Derken Kardeşim?
ArkadasLar Bılıyorsunuz kı Sxe bazı SıfreLerı EnqeLLıyor Fakat rc de enqelleme sansı Dusuk bıraz Onun ıcın rc sectık . . . we Enqelleme Sansını %20 e ındırdık..
Daha Dha ? ? ? .. Dahamı
Duck - Bunny Hopp AyaRLarı Ozel Gelıstırıldı .. Artık Bunny Yapabıleceksınız ...
OzeL ekranınıza Gore Fps Ayarı . .
Fps Daima 100 . .

Ve GeLdık En Guzel Yere OzeLLıKle :=)
-Colt Ups Dq Keles bıLmeyenLer ıcın Dıyım sılah olarak 4 2
-Mp5 .. . ArkadasLar %100 Hs . %100 Dıyorum
-Fps Daıma 100
-Pıng Dusurme Ayarları ekLendı
-Ses KasabıLmenız Icın Voıce eklendı

Oo Cfg Guzel bende bıLek yok ??? :=)
Dert Etme bıLader Sen zoomu adamın ayagına tut hS Gıder:)
Pekı ? Bu Cfg Ile en fazla kac dmg atabıLırım 586 Dmg Attıqımı bıLırım usp ıLe :=)

VE ISTE LINK ILK INDIREN KAZANIR :: q5 indir - Upload.gen.tr

BU ARADA ARKADASLAR BI TESEKKURU Fazla GORMEYIN Lutfen TESEKKURLR ..

paylasim icin Tşk .

payLaşım için Ty.

:drool:524 dmg sadece adamın kafasına wurdugumu bilorum usp ile hayret 586 damage Tebrkler

saol inş iyidir denıcem

OzeL ekranınıza Gore Fps Ayarı . .
Fps Daima 100 . . :D iyi sıkmıssın sXe hack fln :D tek akıllı sensin galiba bu forumda :D Gül geç :D 689 kb cFg :D kopyala yapıstır. :D rc %20 engelleme olasılıgı düşüor :D valla hll olsun cok iyi sıkıoysn ne diyim :D :D :D :D :D

paylasim icin Tsk .

[quote="~`Dynac|]OzeL ekranınıza Gore Fps Ayarı . .
Fps Daima 100 . . :D iyi sıkmıssın sXe hack fln :D tek akıllı sensin galiba bu forumda :D Gül geç :D 689 kb cFg :D kopyala yapıstır. :D rc %20 engelleme olasılıgı düşüor :D valla hll olsun cok iyi sıkıoysn ne diyim :D :D :D :D :D
[/QUOTE]

Kardesım Gerı zekalı olduqunu kabul edıyorum fakat gınede acıklıyayım sana Ozel Ekran dedgıqım Open Gl Dırect3d Software Gore
Fps AYarı war Cfg nın ıcındede war fakat cfg den anlıyorsan ınqılızcen bıraz ıyıse qorursun .. Fps Daıma 100 1 kere bıle Fps nın 99 OLduqunu qormedım Fps ayarlarıda koyduk Icıne Pınq Ayarlarınıda Koyduk ıcıne sence cfg warken Nıcın Rc yapmıslar ?? Rc Durmadan yenılıyor konsolda ! ! oLuyor assagıya doqru tabı sen hıc rc kullanmamıssındır . ! ! yaparken sXe atlatıo tabı sen bılmessın Kopyala yapıstır hehe :) arkadasım cfg nın ıcıne qır hepsı yazdıqım ayarlar . . . pekı kopyala yapıstır dıosun Iste bu cfg den kopyala yapıstır yapmıssın de anlıcam yaptıysamda namerdım.. Bıde Cfg nın Kb Mb OnemLı deıLdır .. saglamlıdıqır 8 mb TOrres Cfg war ne ıse yarıyor ?? 8 tane cfg yı bırlestırmıs fakat en son kopyaladıqı cfg yı acıyo arkadasım benım konularıma gırmeyın kımse cekemıyor boyle guzel cfgLerı sımdı yoL aL uza . . .

deniym bi bakıym

paylasım ıcın saol 1.5 calısırmı

:D gerizekalı km belli oluor :D fps benm pc de 55 oluo bu cfg ile o nasıl olcak :D o yüzden bazı şeylerde büyük konusmucaksın. 680 kb cFg :D bunun neresini elle yazdn :D biliorzki alias sXe geçmio. hade bunu lan game de de kullanırlar diosan bu kadar alias ı kaldırabilecegini sanmıorm. biraz mantıklı ol ve adam gibi konus öperm seni :)

Beyler Sxe ve Socl ' de duck yapacak bir cfg varmı ? ... Önceden bir kod vardı bind "v" "+duck;wait;-duck;wait;+duck;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;wait;-duck;wait" bunu kullanıyodum ama artık wait kodu engellendiği için kullanamıyorum . Duck yapan cfg veya program varsa lütfen paylaşın .

amma sallamışsın ya yok rc daha az engellio, cfg nin uzantısını rc yap aynı şey ayaga vur kafayha gitsin zuhah

eyw kardes senın cfglerın gusel oluo :)

eyw sa0L pAyLa$ım için denicem ...

PayLAsım ıcın saoL

valla Öyle bi anlatıosunki cfgyi :D

inş Dedigin Kadar vardır ;) :D
Eyw..

KArdes Dedıqım kadar war kuLlan yorumunu bekLyıroum

ozman senın bılgısayarın oLmus qeLde bır op 0506 786 21 16 Ara kım kımı opuyor

Flood yapma bu seferlik düzelttim mesajını.

saolasın deniecem (: ..

Geri