bLow` > G_@_D_D_@_[R] Pc`den görüntüLer :D:D

0
EXE RANK

taylan0625

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
taylan0625
ArkadaşLar arkadaki ventde arkadaşları 2 si zaten sürekli beni izliyor :D açmış waLL yetmiyor bide arkadaşlarından bilgi alıyor 3 vs boyunca yenilen ünal sadece 1 vs de record alıyor soruyorum neden 3 kez yenildin ping vardı arkadaşlar vs lerin fotolarını vericem bi itiraz edsin benm ping 54 onun 28 yendiği vsde 40 yenildiklerinde 20,30 ünal kimin ne olduğunu herkes biliyor 3 vs nınde fotolarını vericem kafanı yorma sen :D

Ha arkadaşlar bir komedi daha :

Diyorumki bu wh ne 1.6 da geçiyor ama 1.5 de geçmiyor diyor
lan ünal adamsın lan :D neyse artık şu ünalın pc sini vereLim :D

[B]ImageShack® - Online Photo and Video Hosting[/B]

ArkadaşLar Bunun GibiLerini sw de barındırmayın Clan kaptanlarınında konuşması gelicek yok şu kadar öncesine kadar 3d'ydim şimdi kullanmıyorum bırakın bu ayakları ;)

AL BU FAKE DEMİ :

[IMG]http://img190.imageshack.us/img190/1749/adammsn.png[/IMG]</noscript>

Taylan son kez vs atalım oqe.? Bu seferde hile dersen sana dicek bir sözüm yoq.Hem pinq derken bnm nette sorun oldugunu bizim teamda herkez bilir.Sorabilirsin.Fake fotolarlada kimseye yutturamazzın.Bidefa bnm pc Xp bu windows 7 foto su zue ezik :D

ünal ben senin kadar yüzsüz bi adam görmedim lan valla görmedim bekle bekle msnden yazdıklarını koyuyom bekle :D

o arkadaki vent de yalan söylüo zaten :D

Tamam atalım.Ynldikten sonra böle ağlamıcan daha ama oqe ?

ünal kullanıon bari gizle sakla bişey yap millet enayi deil kıvırma şimdi burdada hLL taylan sanada .)

ahahahha :D:D oğlum adam ağlıyor :( dagılın artık yeter ezildiği bu kadar :D

Lan o botun teki movie yapmış pubdan vurduğu adamlar lan ne komiksin lan :D:D:D gülmekden öLdüm arkadaşıda diyorki hl.res in orjinalini bi atsana :D:D:D:D:D:D:D

Geri