Bizi çekemeyen anten taksın :)

asdasdasdh adam ilk günden beri aynı şeyleri kopyalayıp yapıuştırıyo biz bıktık bu bebeler bıkmadı sizi heyecanla takip ediyoruz büyük hayranınızız face ve twitterda beğendik :)biz bilmiyoruz ama siz biliyosunuz bizim ne sölediğimizi ayrıca bravo size medyum memişler :)

:) ikisi de iboyu çekemiyo ne yapsınlar.harun iboyla girdiği tek maçta ben de vardım ibo harunun 3 katı adam vurdu pasif harun awp base xd koptum o gün gameover da cfg master diye anırır sadece.bütün nooblar birleşti bize kafa tutuyorlar :S

lan gavat herkez biliyor ağzımı açtıracaksın iboyu çekemeyip hile dediğini gördüm ok.cs1 ********da qrotesque yeni dağılmıştı ibo specde izle bir şeyler kaparsın demişti izliyorum zaten merak etme, temiz değilsin, vs vs nette yanındakileri çağırıp size gülüyorlar topluca siz hala kendinizi adam sanıyorsunuz.

sana tek şey diyorum bebelere balon oke byE :)

gençler yanlışınız var digitürk ayda 14.99 ilk ay lig tv ücretsiz ve sinema paketlerinin hepsi ayrıyetten 150 den fazla digi kanal yanında ve uydu + çanak + kurulum ücretsiz kalsjdflşgjdflşg

asdadasghdsjaıkd :D olm adam digiturk çü ondan iyi bilemezsiniz :D

:) ikisi de iboyu çekemiyo ne yapsınlar.harun iboyla girdiği tek maçta ben de vardım ibo harunun 3 katı adam vurdu pasif harun awp base xd koptum o gün gameover da cfg master diye anırır sadece.bütün nooblar birleşti bize kafa tutuyorlar :S

İbo'yu niye çekemeyim ? Hey allahım real olmadıgım maçta bi niye kasayım şakamısın nesin, bütün nooblar diyo helal king siz çok iyisiniz. Benim bu muhabbete katılma amacım veletler gibi digitürk 9.90 yazan arkadaşlara gülmemdir :) bunları oku sonra adam ol belkı konusmaya devam ederız.

öyle değil iki kişi birleşip dalga geçme havası var kusra bakma yanlış anladıysam :P

seviyeli yorumlar atalım lütfen...

Bizi çekemeyene digitürk ayda 9.99 tl. (: !

Geri