'Biz başkaları gibi sokağa dökülmeyiz'

0
EXE RANK

MaviOkyanS

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
MaviOkyanS
Beşiktaş Genel Sekreteri Fahrettin Curoğlu, “Varsa bir suç ortaya çıksın. Camiamızı sağduyuya çağırıyorum. Başkaları gibi sokağa dökülüp, eylem yapmak tarzımız değil. Sakin biçimde bekleyeceğiz” dedi.

Şike soruşturması nedeniyle tutuklanan Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in durumları belirsizliğini korurken, Beşiktaş Genel Sekreteri Fahrettin Curoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Radyospor’a konuşan Curoğlu, “Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in, okuduğumuz, gördüğümüz belgelere göre söylüyorum, bu işlerle alakası yok. Bir menacerle görüşülmüş, futbolcuyla görüşülmemiş. Ama ortada maalesef yanlış bir değerlendirme var. Bundan dolayı arkadaşlarımız ve kulübümüz ciddi bir mağduriyet yaşıyor. Bu mağduriyetin bir an önce giderilmesini talep ediyorum. İnsanlara bu kadar haksızlık etmek doğru değil. Gördüğüm bilgiler içerisinde suçu gerektiren bir şey yok” dedi.
‘Lehimize çözülecektir’
“Türk sporunun çizgisine oturması gerektiğini düşünüyorum” diyen Curoğlu, sözlerini şöyle noktaladı: Varsa bir suç bu ortaya çıksın... Camiamızı bu süreçte sağduyuya çağırıyorum. Başka kulüplerin yaptığı gibi ortalığa dökülüp, eylem yapmak bizim tarzımız değildir. Biz sakin biçimde bekleyeceğiz. Durumun lehimize çözüleceğine inanıyorum” diye konuştu.

Geri