Biri TCS mi dedi ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hArry*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lion seni veya clanını mı çekemiyecez kimsin ki?geçen geldim çaktım ağladı arkların ve gayet güzel sövdüler...ustune bir de ban...
qL heri iyi vermişiniz...

Seni tanımıyorum bile bot clanını bile bilmiyorum bot geldim çaktım diyo kop sıçta bokunla oyna :thumbdown:

Lan Amcıklar aDam Eskden kUllanmıs Gecms Adam oglEn kMse Olmaz die Hl Res gecirmeye calısırken kalanIRsa bole 1 yıl oncesının seylerı koyun Hll Sze Gencler berat Mete ye solede Sana hl Res le gırmeyı ogretsın de rezıl olma lan

Çocuğa bak ya 3d diye clandan atıyorlar yüzsüz tekrar geliyor sonra gelmiş hl res diyor hala bana :D + Demin girdiğimde hl resmidir nedir hata verdimi ? Hayır ama geçirdim gene frağımı sorabilirsin abilerine ^^ Oturup ağlayın hArry hile diye gidip annenize şikayet edin :D

La bunlar bebe hakkatten :D hepiniz maçta vs de ağlıyonuz la gh diye millete. herkese eziliyonuz sabah banınız hayırlı olsun kolay gelsin size ;)

lion harbi veletsin koçum ben cs expertsle mi çaktım dedim :S 1v5 yeterim lan size şasdlialsdşiads .D sercan(junior) ahmet(fhummox) ben roolbang(berk) ve infuejto(mesut) bu beşliyle güzel çakmıştık aim diye iyi ağlamıştınız asşdaşsdlasldş .d söve söve nicklerine küfür yaza yaza bir hal olan 2-3 çapulcu tcs ;)
bir de sen kimi takmıyosun kimi tanımıyosun?tanıyosun ki çekemiyosun....cs experts çaktım tag değiştiniz diyosun sen beni maçta görsen fps sabit o maça girmezsin çıkar gidersin ;] bir de ben o kadar yenilsem cs bırakırım asdşlaşsdlşad xD
bu arada lion ve gorgeus arkadaşımız ban fermanını imzalamış gibi gözüküyor..!

~qioVinco` harbi malsın onu sana demedim imzasında cs expert yazana dedim o kadar yenilmişsiz ss leri koy yalanlar bitmiyo hltv varsa at bakalım ne demişiz ?

Msn mi ekle real maç atalım ~qioVinco` sonucunuda nbye koycaz herkes şahit b0tsunuz siz kimsiniz aq ne ara yaptınız bu kinqleri nolur bida maç atalım la

Vaay anasını eskiden oyun için sadece csden küfrederlerdi artık foruma bile gelmiş bu olaylar, moderatörler falan boşa sanırsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri