Bir Kız Yüzünden Cs Bırakanı qördünüzmü ? Efsane Artık Yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m3z4rc1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ban yesemde sana bu kufur bascam sıkerım sulalenıde senıde amına soktumun ewladı kımsınkı lan cs ye sökermıs ulan cok konusan sensız lamer dıen sensız sıktır qıt kahpe cocuqu şimid ban yesemde farketmez

Yer: Buca qed1z 686/Taksım 25 No: 14 qelırsen bu ewdeyım yada ızmırdeysen sen yer söle ben qelıyım cok onusma uza 4q ewladına bak senlemı uqrascam lan bunumu istiyodun

Yok Abazaymısım yok topmusum senın qıbılerı sıke sıke top olduk ne yapalım ? senın qıbıler sayesınde olduk cok konusmuyacan varsa bıleqın quvenıyosan arkana yapıcaz yoksa sus yorum yapma hea yaparımmı dıyon anana bacına sowerım böle

muhauahuahuah DÜRZÜ :D Lan KeL MahMut Beylikdüzü İstanbuL Büyükşehir MahaLLesi .. BeKLiyoRuM KoçuM ;) 145 T Otbüsüne bin TAKSİM > BEYLİKDÜZÜ .. karşımdada ana bacı yaparsın ;) kLavye LameRi :D

[COLOR=Black][B]MechuL^[/B][/COLOR] 1,6 oynuyosan ve orda wS Atıyosan gL atalıM 1,5 anlamam 1,6da kral tanımam bu arada Defult oynıycaksan atarız her hangi cfg tarzı teyyare şeyler istemiyorum düz cs yeni yüklenmiş tertemiz haliyle bileğin varsa gel koçum 1,6 yha Ip veriyim benimde elime ver bu aralar elim kaşınıyo zaten ;) konuşmaları okudum çok saçma sapan çocukça konular yaşım benim 17 ama böyle kralım elinize veririm ws tarzı konuşmalarda bulunmam kendi çapında bir oyuncuyum 1,6da varımı yoğumu ortaya korum kralını tanımam bu oyunda yenmekte vardır yenilmekte sonuçta oyun kaptırmamak gerek.

Tipe baK :D Allah'ın KRO'su .. senin gibi KRO'Larda işte böLe cs kasaR başka bi b*K biLmez ve senin gibi KROLAR KızLara asıLır :D:D aLLan Kürdü geLmiş bana gideR yapıyo :D biri şunu sustursun yoKsa o yuvarLak popsuna PatLıcan yerleştircem haha

qüLdüm Size konuyaDa ßi qiLit wuRun yaf haha

bende saatlerdir konuyu anlamak istiyorum şöyle bir okudum gülünç bir konu arkadaş eylence arıyor madem akşam akşam eylence arıyo 1,6 gelsin eylendirelim onu biraz.

yaw karşınıza adam alın hayvan kassa yense ne oLur :D çok afedersiniz hayvnLar size hakaret oLdu . bu hayvandanda beter yahu :D goriLLa goriLLa :D:D

Lennn gökan sen iice mod a girmişin tmm tmmm oynicam x) sende oyna xD
ama 1 şartla xD ws atcaz 20 ye 0 yencem seni xD

yha anlamadığım nokta şurası kendi kişisel özelinizi buraya niye tanışıyosunuz Msn & Tel. Diye bişey vaR Çocukmusunuz yaşınızdan utanın biraz yha bune saçma bişeydir ne cahilce bir olaydır Allahım Yarabbim yha konuştukları konuya bak Çok Mongolca yha Bu teyyare konu yüzünden 1,5 bölümünü kirlettiniz mutlumusunuz?

Lennn gökan sen iice mod a girmişin tmm tmmm oynicam x) sende oyna xD
ama 1 şartla xD ws atcaz 20 ye 0 yencem seni xD
ağır aplamız gaza geldi :D şşşt abaza bak aşkın ne diyo ::D:D

böyle bişe görmedim ya bi kız görüyo cs'de kızda kız olsa sanki paris hilton haha bi kız görüyo hemen cs'yi bırakıyo :D:D SEBEB : bizim köylü kızı :D cs'yi bıraktı diye :D yaw bi insan bu kadarmı salak bu kadarmı embesil bu kadarmı öküz aleyhisselam bu kadarmı ABAZA olur yaa :D:D:D:D:Dhahahahahaha
gören sancak dünyada bitek bu kız kaldı :D:D yaw gökhanmısın ne salaksın sen çek git yaw :D dağdamı yaşıon amq bide taksimde oturuyosun ülen ben taksimde olcam kaldırmadıgım manita olmaz demekki tipin maholara benziyoki bi kız görünce asıLmaya başLıyosunhaha bide sanaLdan heee .. reeL oLsa banane ama bu ne saçmaLıktır bu ne embesilliktir çözemedim gitti . gökhan sen git benm gittiğim Discorium cLub'e orda istemediğin kadar GİRL haha var .. tabi senin gibilere ancak belediye baktığı için bişey diyemicem artık senin o hayat tecrübene kalmışki sen adam değilsin sende tecrübe ne gezer :D sen ancak lamer gibi ana bacı küfür edersin senin yaratılış amacın bu yada millete " oc seni yenerim oc ben kinik'im " gibi tantana yaparsın :Dhaha sen iyisimi ? GİT AS KENDİNİ YAŞAMA :D

Öküz aleyhisselam lafını tuttum moruk süpersin :D

cok bilmiş ezq ananmı sıktıler ıstanbul beylıkte yoksa orayı tarif ediyon ?

bırAq tın mı karde$ım :S Hemde 1 kız yusunden :S

şu msn ini ver de bi de biz vs atalım bu kadar kinglik neyin varmış anlarız (:

hiphap adam gibi konus cakal seni daha benle neden ugrasıyon anlamadım derdin kimleyse git onla ugras daha beni agzına alma anladınmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri