Bir Kız Yüzünden Cs Bırakanı qördünüzmü ? Efsane Artık Yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan m3z4rc1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

m3z4rc1

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
m3z4rc1
Sendemi qökhan

Ed Bende artık cs yok vs yapmak ısteyenler aksam msn ekleyıp msn qelsınler son 1 kere daha wercem hepınızın .....

xS bi kız yüzünden bırakmıo
ben bırakıodum kendi bırakmak istedi
ben bişe demedim ;)
arkadaşım lütfen ssaçma sapan konuşmaın ........!

yaw mechul dua et jumbot'um :D eski normal wallsız günlerim olsaydı nefes aldırtmazdım yemin edeirmki ama 1 senedir jumbot wall kullanıyorum o nedenle wallsız vuramıyorum çnkü walla alıştım .. sende 2de 1 yok elinize veririm yok vs .. sana paramı kazandırıyo bunlar ... ben programcıyım + çakma bi hacker :D en azından bişeler yapıp satıyorum

Ulan mal bebe hıleyle 5 yasındakı cocukta ksar yol al buyude qel

Büşra sen sebep oldun hiç konuşma hakkın bıle yok !

Büşra sen ne zaman oynayacam dersen o zaman bende oynarım yoksa qq oynamıyom cs felan

kardeşim msnnı ekleyıp cfgnı atsana bea:D

q0khan En iYisi Neyse o oLsun kArdeSsim Ama Gercekdn uzuLdum bıRakmana ..

NasıLda kendıne bagLadın benı :S elindeyim işte oyuncak qibi söyleyen cok qusel sölemıs bu oyunu babam bıraktıramadı 4 senedır ama sen 1 dk da bıraktırdın hL oLsun ne deyım

Biride haLa cfq peşinde 4q

Ulan mal bebe hıleyle 5 yasındakı cocukta ksar yol al buyude qel

koç beni tanımadan bas git ;) bana ileri geri konuşma .. kraLord charlatan joey sor beni onlarda senin gibi zübbe lamerler gibi ötüyodu akıLLı oL kız arkadaşına Kadar yoL aLırım sinirLendirMe beni oKe uza Lamer..

NasıLda kendıne bagLadın benı :S elindeyim işte oyuncak qibi söyleyen cok qusel sölemıs bu oyunu babam bıraktıramadı 4 senedır ama sen 1 dk da bıraktırdın hL oLsun ne deyım

bi insan abaza oLmaya görsün haha işte adamLıqın kantırda senin ;) bi kız için cs'yi değiL hayatını satarsın koçum !! acımıyo değiLim sana :Dhaha

Yazık Yıldız Kaydı :(

yaw adam oLmayan cs kraLı oLsa ne yazaR sizde haa !! adam biyerden cfg bulmuş paralı almış hava atıo millete işte ama ADAM deiL ADAM ;) yaşınız ufak bazı şeleri anlamazsınız ..

Var cfq ama 3.5 de atalım bot cokmu bılıyon elıne verıyım senın sımdı sie qit senı ılqilendırmez bu arada ne amacla bırakıp bırakmadıqım sen qıt hilenle oyna 4q botu hılesız el alamasssın stn 3.5 sw war 3.2 sw war hanqisini istersin ? burda bos yapmıyacan atar yapmayacan yanı aksam qelıcen ekleyecen msn konuscan ana bacı sowmek ısterdım ama daha cocuksun bize yakısmaz o laflar stn yol al şimdi 4q bebesı yaşın kadar konus karsımda oynamayı öqren sonra qel bu arada cfq mfq bos dalqa 3.5 te ısleemez qlırsen her zaman anti botLar adam olmus konusuyolar

Var cfq ama 3.5 de atalım bot cokmu bılıyon elıne verıyım senın sımdı sie qit senı ılqilendırmez bu arada ne amacla bırakıp bırakmadıqım sen qıt hilenle oyna 4q botu hılesız el alamasssın stn 3.5 sw war 3.2 sw war hanqisini istersin ? burda bos yapmıyacan atar yapmayacan yanı aksam qelıcen ekleyecen msn konuscan ana bacı sowmek ısterdım ama daha cocuksun bize yakısmaz o laflar stn yol al şimdi 4q bebesı yaşın kadar konus karsımda oynamayı öqren sonra qel bu arada cfq mfq bos dalqa 3.5 te ısleemez qlırsen her zaman anti botLar adam olmus konusuyolar

1.cisi yaşım 20 ;)

2.cisi Ne dedim ben yenebilirsin ama önemli olan king deil ADAM oLmaKtır .. Tabi sende o adaMLık deLikanLıLık ne qezeeeRR ..

3.cüsü ABAZADAN hayır geLmez haha Hemen Kız görmüş suLanmış adaM küfür etse kaç yazaR .. tipe baK çay demLe
icon10.gif
sana deiL büşra , köydeki fıskiye teyze biLe baKmaz .. saNa ÇayKur baKara ancaK
icon10.gif

yas 20 miş qwewqhaha 13 yasında cocuksun lan bot fazLa konusma Herkesın abazalıqı kendıne qöredır senı sıkLemez ne olduqum bakcan daLqana vs mı qelcen yapcan yenılcen kescen suscan bu kadar basıt

ADAM'Lığı cs'ye adamışsın sen oLm .. senin gibi pardon EŞŞEK LAMERİ gibi ötmüyorum ben kingim ben kraLım diye .. senin adamLıqın cs ye söker bana söKmez .. tanışMa böLümünde foto vaR inanmıyosan baK eziq sülalesi :D

yahu büşra sende gittin bu top'amı aşıK oLdun :D sen bi ayrı lamer gökhan bi ayrı KRO lamer :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri