Bimeks gücüne güç katıyor!

2
EXE RANK

iNDEVjE /K/

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
iNDEVjE /K/
Türkiye’nin ilk teknoloji marketi Bimeks halka arzdan sonra da durmak bilmiyor.

Gün geçtikçe büyüyen ve hedeflerine adım adım ulaşan Bimeks 22 Nisan 2011 Cuma günü İzmit ilindeki ilk mağazasını açtı. Saat 09.00’da Rafet Karacan Caddesinde açılan mağazanın açılışını İzmit Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar ve Bimeks franchise ortağı olan Akva Bilgisayar’ın sahibi Ali Varol yaptı.

Türkiye çapındaki 40’ıncı mağazasını açan Bimeks 350 metrekarelik alanla İzmit’lilere hizmet vermeye başladı. 20 şehirde faaliyet gösteren Bimeks bu mağazasıyla birlikte bu sayıyı 21’e çıkardı. Türkiye’de kendine özgü franchise sistemini uygulayan tek teknoloji markası olan Bimeks bu mağazasıyla 7. franchise’ını da İzmit’te açtı. Açılış nedeni ile pek çok üründe indirimler uygulanan mağaza da; Felix klasik çay robotu 69,90 dan, Saba 32” LCD TV 699 liradan, HP Notebook 499 $ dan, Nokia 2690 cep telefonu 169 liradan satışa sunuldu. Büyümeye ve kazandırmaya devam eden Bimeks, 2011 yılı sonuna kadar 15 tanesi franchise olmak üzere 20 tane daha yeni mağaza açarak, sene sonunda 56 mağaza sayısına ulaşmayı planlıyor.

Geri