17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
Malzemeler ( 4 kişilik)
8 küçük piliç baget (derisiz)
1 bardak süt (yağsız)
4 sivri biber
Tuz
Yenibahar
Biberiye (rosemary)
Kekik
Yapılışı:
Tavuk bagetleri yıkayın tencereye yerleştirin. Bir bardak sütü ekleyip tavukları güzelce haşlayın. Eğer tavuk bagetler dondurucuda ise mutlaka bir gece önceden buzdolabının alt rafına indirin. Izgara tavanıza biberleri ince ince doğrayıp koyun. Tavukları haşladığınız sütü biberlerin üzerine dökün. Biberleri bu şeklide diriliği kaybolana kadar pişirin. Tavukları da tavaya alarak kısık ateşte 5-10 dakika kızartın. Ocağı kapamaya yakın tuz ve baharatlarını ilave edin. Sıcak olarak servis yapın.
8 küçük piliç baget (derisiz)
1 bardak süt (yağsız)
4 sivri biber
Tuz
Yenibahar
Biberiye (rosemary)
Kekik
Yapılışı:
Tavuk bagetleri yıkayın tencereye yerleştirin. Bir bardak sütü ekleyip tavukları güzelce haşlayın. Eğer tavuk bagetler dondurucuda ise mutlaka bir gece önceden buzdolabının alt rafına indirin. Izgara tavanıza biberleri ince ince doğrayıp koyun. Tavukları haşladığınız sütü biberlerin üzerine dökün. Biberleri bu şeklide diriliği kaybolana kadar pişirin. Tavukları da tavaya alarak kısık ateşte 5-10 dakika kızartın. Ocağı kapamaya yakın tuz ve baharatlarını ilave edin. Sıcak olarak servis yapın.