beylerrrr ezık baran ın ve kınq recovery nın sw sınde ss cektım buydun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

mehmetcvb

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
mehmetcvb
Konu kiLit sen k1nq mısın de konuŞuon başLıkLarı qüzeL yAz....

legal yalakalık yapma lan

Sen neden koruosun recovery kendi acamiyormu konuyu + cfg ' mastersiniz king olan defult oynar !

Boş konu xS Cs MaqazinciLeri xD yHa Kardeşim k1nq0fcs,s0me0fcs de kassanız noLcaq ? .. DiyéLim s0mé0fcs. Dé kasıyorsun SocL feLan qeL o zaman senoynada Kas ? .. :S Hem k1nq ' s doLu Hem SocL ;)

ben alpay ı korumuorum beyler yanlıs anlamayın onun pc kotalı olduu ıcın ben actım konuyu ezık baran kınq recıvery konusuna gelınce alpay yendıı ıcın dedım

xqweqweqwwerfwqdsadas

fArkedermi ? 3.2 / 3.5.. Vs atıLır ?

AHAHA recovery sAten tam bır BOtt.. yenılınce.. ben deıldım der tabı yedıremez cunqu 13 yasında daa abısı anlayın onuddaa zuhahaha

Millete ezik derken sadece kendini eziyorsun..bırak herkes kendi bildiğiyle kalsın..Recovery king değil türkiyede bilmediğin recovery'e el vermeyecek adamlar var..boşuna kötüleme milleti

La cobain düne kadar Cfg die yalvarıodn vermeyince allah kitap sövüodn Lama Viscont snde fzLa knşma ! ALmş fakemi vuruo snra Recovery yendm dio Lama işte.

Çocuk Gbisiniz ..

Zaten cocuklar :D

bırak ya çobinın bişiye eet diosa inanmıcaksın adam ALLAHA , KİTABA kfr edior bi kere.

zuahah benım bunla bı alakam warsa anamı tum cs cıler sıksın kendı kendılerıne cekmısler kuran carpsnkı bak:D anca kendılerını avuturlar bunlar :D alakam yok yemın ederımkı bak sadece kendını avutursunuz alpay :) neyse sana bole basarılar :) bi alakam warsa allah yarına yetısdırmesın;) cocuk ıste 13 yasındakıler bellı edıo kendını al yalamalarını kas bakem baran die benı bu forumda bılen bılıo albay ben alpay mısın albaymısın 13 yasındasın sana kım ınanır sole bana anca avut kendını bole yalanı bıraz fazla bellı etmeseydınız bu kadar ws olmazkı ıste yalan oldugu burdan bellı ya gıt allahın askına gıt ya :D gıdın etkin yada ahmed kaya kafama sıkar gıder i dınleyın gecer acaınız:D azuhahah neyse yalamalar hade qq:D size basarılar

korqmayın baranı bu forumda herkez bılır sızın gıbı 13 yasındakı cocuklarmı kanacak :D baran cok aci koydu ya yenılgı 3d acıpda yenılmesı yokmu ya baran sevıom senı yafyum $i$kommmm ayimmmmmmmmmm :D bunlar anca kendılerını avuturlar recoverymıs qwelqwıdasutdqwqe neyse hade qq :D etkın dınle ahmed kaya dınle baran sana katılıom $i$kommm baran xD

nabak be akınım bıde utanmada 200 100 yenılmısım :D guruna yedırmedı hırs yaptı atar yaptı :D yalnını ıyıce ortaya cıkardı alpay bey :) zuhaha koptum ya nabak baba koydukmu bole koyuyoz yemedı ellam :P bıde kıralık sw de cekmelerı yokmu ya :D koptum yemın ederım koptum :D kiralik serwere recovery nın serweri dıo ya of of yalan atacaksan bellı etmeden at:D

Konu kilit üye banned.
ice da yapılan ws. ws sayılmaz. de_vegasla gir vur ne güzel :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri