Beyler Clan Logumuz Nasıl Olmuş Değerlendirme Yapın? :)

Bu duruma göre senin yaşını 19 varsayarsak ve clana gireli 1 sene olmasınıda varsayarsak bu clanın yaş ortalaması zaten 18-19 2002 de kurulan clanın o zamanki playerlerinden adamı varmı varsa yaşını öğrenebilirmiyim yada söyleme fark etmez onlarda zaten 19 yaşlarında diyelim o zaman bu clanı 8-9 yaşlarında nasıl kurdular çok merak ettim açıkcası

Tekrar başarı :P

Okuduysan üst tarafı sadece güzel kötü olarak değerlendircegin yazıyor post kasacagın değil ama sorunluysanda ona göre davranabilirz kardeşim.

Bu duruma göre senin yaşını 19 varsayarsak ve clana gireli 1 sene olmasınıda varsayarsak bu clanın yaş ortalaması zaten 18-19 2002 de kurulan clanın o zamanki playerlerinden adamı varmı varsa yaşını öğrenebilirmiyim yada söyleme fark etmez onlarda zaten 19 yaşlarında diyelim o zaman bu clanı 8-9 yaşlarında nasıl kurdular çok merak ettim açıkcası

Tekrar başarı :P
:) accık kolli Bu adam :)

Vfc açılımı ne la daha onu bile demediniz. :soru

Logo güzeL oLmuş üzerinde biraz daha çaLışabilirsin aniLim.

[quote="']anLamı ?[/QUOTE]

Önceki yorumları okursan anlarsın.

Siz 4 5 kişi toplanıp tsde 1 kişiye ana bacı sövüp bunu marifet gibi SK koyup böyle bir acizlik yapıp sonra bunla grur duyan edepsizlersiniz git başka bir yerde grur duy asıl türlkeri rezil eden 1.5 koyanlar degil sizin gibi itler daha fazla konuşma yüzün yok senin uza.
hahahaa :D onu mac cıkıısı sana laf demeidm halde bana ana awrat arkamdan kayan sen mi söylüyorsun??
arkamdan söwdün karşıLığını aldın daha sıkıntın warsa Ts wereyim yine gelin :D

Geri