BELA TK GH Kanıt !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LamA x3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

LamA x3

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
LamA x3
Forumda bu tür paylaşımlar yasaktır konu iceriği Tartışma ve gh konulu ss vb. türleri icerdiği için konu kilitlenmiş ve içerik silinmiştir.
Kim ne kullanıyorsa kendine kullanır hile ise o kişilikler ile mac atmayın.

Bnm Deil ! O ss Ben koymadm ! Clanımdaki Adam Bnm cfgmi Kullanıo ! İspat nerde ? burda Ben bısı goremıorm Gh ile Ssm yok Colk Cock muhabbetlerıne Bak la :D:D net graph hudmus 1.5 setubumu 1000 kisi kullanıo :) hud skını herkez bunu kullanıo clanmdakıler bıle İnadınıza cs lan botlar tw verırız yıne Aglarsnz ? Türemeler ?

0haaaaaaaaaaaaaaaa yani ohaaaaaaaaaaaaaa

Erdem gercekten kral diye bildigim Bela hilemiymiş inanmıyorummmm bakkkkkkkkkkkk

hala fake diyo ezme ya :D:D:D:D:d

Adam king yaa :D

cfg ? skin ne zamandır cfg olmuş bela

Karaktersiz.

Bnm Deil ! O ss Ben koymadm ! Clanımdaki Adam Bnm cfgmi Kullanıo !

Gene Dikkat : Clanımdaki adam benim cfg' yi kullanıyor..hani bu adamı yeni clana aldıydınız maça aldıydınız tanımıyordunuz, nasıl olurda GH'ni pardon real cfg ni atıyorsun :)

Yalan dolanıyor dolanıyor :)

Nereye kadar :)

Ahah :D:D: La ne adamsın bela teke :D Gece gece güldürdün :D

la kes la Steam Gecıorum Ozaman Ne die Aglıcaksnz ! aq Oynuanlara Kasanlara ? Hic bi Zaman Yer yoktur Bu oyunda Cekemıen Bebeler Ne adım Gecıo ssde Ne baska Bisi neyn davasndasnz Gülü gecıorm

Bnm Deil ! O ss Ben koymadm ! Clanımdaki Adam Bnm cfgmi Kullanıo ! İspat nerde ? burda Ben bısı goremıorm Gh ile Ssm yok Colk Cock muhabbetlerıne Bak la :D:D net graph hudmus 1.5 setubumu 1000 kisi kullanıo :) hud skını herkez bunu kullanıo clanmdakıler bıle İnadınıza cs lan botlar tw verırız yıne Aglarsnz ? Türemeler ?

Sw'de GH açıp kasıordun, yok 10 TL Turkcell'e satıyorum felan dıordun tabi ki fake nıck alıyodun 90-6 frag atınca real aldın ss cekmısın birde karaktersiz qwekwqej.:D

Clan benim cfgmi kullanıyo diyo bide :D:D:d Millet senin cfgni napsın la Allahın maymunu ::D:D

Bela TK, burda bir tek sen doğrusun biz yalanız..

Duyduğumuz şey olsa tamam hak verebilirdik ama resmen gördük hemde en sırdaş adamın koydu SS'yi.Git 0na yan sen.

la kes la Steam Gecıorum Ozaman Ne die Aglıcaksnz ! aq Oynuanlara Kasanlara ? Hic bi Zaman Yer yoktur Bu oyunda Cekemıen Bebeler Ne adım Gecıo ssde Ne baska Bisi neyn davasndasnz Gülü gecıorm

hiLesiz kasanLara her zaman yer vardır .D

ama senin gibi nadiri zengin edenLere yer yoktur :D

bu konu sana kapak oLsun hayatın boyunca unutma :D yas tut :D:D

Yazık kumda oynamayı dene.

Tartışma yaratıcak konular acıyorsunuz konu yoruma kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri