~~> ' B'eLa &. T|k ~ 0ha? ` ~ @Steam Akar Cs v1.5 GG > ReaL ConFig > 20TL Sattığım.

tiplere bak amg adföjha :D herlafın sonuna > bu ne amg zenci si tipsiz pkk lı ***

Aglatmayın şu genci artık, hala bu çocuk neyin hayatını yaşıyor.

Soyun seni desteklese ne yazar,BOT.

Hayatın olmuş Hile, steam' e geçsen ne yazar.Önce vicdanınla yüzleş.

Hayatta sana ba$arıLar . Genç :)

moviedeki gh yi paylaşırmısın

can bey ? Yaşn kaç bi sölesene bnm okadar emeğm sk-gaming Üyelgmi verdim videolarımı sildn ? Sen adamsan ben 'insan' değilimm. İnsan bunu düşmanına yapmaz noldu kaan abinden bir kere tw İsde bakalım nedicek ! Seni ezdiğim günleri unutma >kaanda gh almadan fps diye ağlıodu İcede yeniodum cok oturuyon sen Çağrı diyip quit atıodu bu oyunda kimse yenilgiyi hazmedemio ! >> snn gibiler yüzünden 100 dostum varsa 100 de düşmanım bana hile diyen var > neyse boşver k.gelsn konuma pos kasma sen

takilma can ql adam temiz birak hala kendini savunuyor yazik sana qq

Resmini Göstermeye Utanan Doğukan :D:D Abi Bi Git Pos Kasma Koy Bi Resim Görelm :D Adamın FAcesi yok Msnsi Yok Resmi Yok :D Sesi Var Sadece :D

salak kım parayla cfg alır ne safsın sen ya onemlı olan bılek bak omygoda senden daha zekı ıı oynuor bedava atıor mal kendısı bıle onamlı olan bılek dıor ya bela qu tab enter gta oyna :D

mal kım parayla cfg alır bıde 20tl mıs hem yalancı hem salak ya :D omygod bedava atıo senden daha ıı

gL kardeşim saol :):)

tesekkurler qh se kendıne .

kardeşim pardonda senın neren sağlam bu videoyu izledimde ?

ahahha La :D olm Video 2005 :D:D Eski Oldgmu Kanıtlamak İcin Bazı Botlar :D dünkü Bebesin diyo :d

birak bu işleri wall satandan ne beklersin ki

tesekkurler cagrı cfgnı denedım keles colt 1o numara ya helal olsun paylastıgın ıcın sagol eskılerın koy ***une rahman gıtsın yenılere bak :)

1. Tartışma yaratacak yorumlar atmayın !

2. Adam cfg'sini paylaşmış emeğe saygı için gl atacaksanız atıp geçersiniz, uğraşmanıza hiç gerek yok.

Başarılar Çağrı.

1.6da Bol Şans

Geri