~~> ' B'eLa &. T|k ~ 0ha? ` ~ 10 TL ' ye Aldığım O CFG KaNıtLı ! DaL CFG GöR !

fake cfg atmış + gh li adam cfg ne yapsın

F@K3 Zaten kim koyarki 10TLye aldıgı cfgyı ? :D
Milleti kandırmaya Gerek Yok BeLa Tk ?

qL ? F@K3 Kim koyar 10 tlye aldıgını Fakeye baqh !! :D

Çağrı Kimseye ReaL Atmaz Sana Attığı Feyk :D

ne alaka kardeşım 10 tl aldigim cfg size beleş mi atacagimi düşündünüz içinden bi kac kod cıkarıp ekledim !

olum seni kim zorluyor fake atıcaksan atma.Bi de diyor 10tlye aldığım cfgyi size aynen vericem mi diye.Başta yazmışsın ama 10tlye aldığım cfg diye yazık yazık vallaha yazık .!.

bela aim v ersen gene vuramaz emo saçından gözünün önünü göremıo

olum seni kim zorluyor fake atıcaksan atma.Bi de diyor 10tlye aldığım cfgyi size aynen vericem mi diye.Başta yazmışsın ama 10tlye aldığım cfg diye yazık yazık vallaha yazık .!.

Haklı inanan yokki Zaten :D Kim Atar REalini

1 dk araya gırecem ; 10 tl gelmiş [buyurun] cfg nizi ? askfuhasas yaa kac aydır clan arkadasısınız + can ciğer kuzu sarma kankiler buyurun cfg [nizi]asfjasfkas

ben fake deılım ama o cfg fake asşjflkash asjkflh ayıptır ayıp :D jasfhafasas

Milleti kandırmaya çalışıyon da kanmaz kimse boş çaba...

sacmalıga bak adamın msnin altında orj cfgsini paylastıgı konu var bu mal 10 tl verip cfgyi alıyor :D:D:D

kesn lan itiraf edıorm fake :D::D:D süloyu kekledm :D frag attı cfg sayesınde attıgnı sanıo :D

ahahahah Gerizekali mal xD

kardeşim ben begendım

Oskarlık bi sahne.

ajsdjasdj :D:d:D xdddd Bot Senın cfg olsa nolur la ezo

[FONT=century ***hic]Adamda söylüyor kod cıkarttını daha neyin cfgsi yarım yamalak cfg paylasıyor kimi kandırıyosun yazik .[/FONT]

resimler çok yapmacık olmuş :D

Teşkürler Emme Bu oynada Para Verene Yazık :D

ne kadar cakalsınız bide bazı seyleri sildim dio bole sey qörmedim insan 10 tL ye almıs bizedev verir CiMriii

Geri