~~> ' B'eLa &. T|k ~ 0ha? ` ~ 10 TL ' ye Aldığım O CFG KaNıtLı ! DaL CFG GöR !

0
EXE RANK

Muhtesem <suLo>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Muhtesem <suLo>
~~> ' B'eLa &. T|k ~ 0ha? ` ~ oLduğu Sw Girdim Sonuç ?
Nickim : -Muh']['$eM <suLo>

Fazla Söze Gerek Yok Bu adamı Herkez Tanıo Hayvanstyle
Cfgsi ile Attığım Frag ..!

1hwyb.png

331djyc.jpg

Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

Ç
AGRI BANA BİLE PARA İLE SATARSAN OLANLAR BU :D KUSURA BKMA !

:) iyi yapmışsın ama denemiycem Teşekkürler.

Arkadaşım Sen Kimi Kandırıyosun ? Adamın Sana Attığı Cfg 19 Kb Rardaki Cfg 33 Kb ? Ne Ayaksın La Sen ?

ahahahhahahhahah qweqweqweqweqweqweqwewqeqwe .d Paylaşım ıçın Teşekkurler

ındrdm aynı cfg salak ayar fln eklems alias echo bıde nb koyuo ! bot

Cfg Fake Bence Konu Kilit Sülo Gecmıs Olsun (:

ne alaka kardeşım 10 tl aldigim cfg size beleş mi atacagimi düşündünüz içinden bi kac kod cıkarıp ekledim !

adam coder byLer , fakE.

Fake Paylaşmıs Dırdır yapiyor Forumda Senin Gibi Yalancılara Yer Yok forumda ASlında %70 i böyle :D

indir yhada post kasma sizin gibi ****lere iyilik yaramaz ! serhat snide kanka bilirdik *** qo qo ****ye bak bida konuma yorum atma ! kişiliksiz.!

zahahza kimi kekliyosun sen :D 10 tlye cfg alıcak adma Nbye koyucak :D ahah kop la.

bremen kfr ettrtme uza :d sen daha yenı türemesn beni tanımadıgna göre :D pubda pek göremessn koc maclardyz biz

Yapistir Bela :D Iyiydi

ahaha bremen kim la bot yhaw hertrlü atarm ws ! Neymis fake la uza 10 tl aldıgım cfg sana direk mi atarim bebe !

bremen kfr ettrtme uza :d sen daha yenı türemesn beni tanımadıgna göre :D pubda pek göremessn koc maclardyz biz

Ben SAna Bişe demedim adam Fake Atmış Bida o fragı ben kastım diyor Senin Konunda Vardı onu söyledim

ahaha bremen kim la bot yhaw hertrlü atarm ws ! Neymis fake la uza 10 tl aldıgım cfg sana direk mi atarim bebe !

Milletin Fraglarıyla Adam olan Ben deyilim Bul Serveri Her zaman Senle Vs Atarım Sorun değil Ben burda doğruları Söylüyorum Bu Forumda Senin Gibi Üyelere Yer Yok Da Bu yıl Üye olmuşşsun Konusuyorsun Benle Ben Senin Gibi Yalancıların Seviyelerine İnmem Polemik Yaratma DAyanağın olacak Konular Aç

Ben Seni Tanımıyorum demedim Evet Çoğu Cfni Denedim Ve Beğendim Çoğunu Sana Kötü Söz Söylemedim Zatne Ben Diğer Adama Diyorum Üzerine ALınma

enayi 10 tl vermiş

Geri