17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
Malzemeler
- 1 kg. kuzu but (orta yağlı)
- 100 gr. kuyruk yağı
- Yeteri kadar tuz,karabiber,kekik
Süre:50 dk - 6 Kişilik
Yapılışı
Sadece kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını salana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin. Tencereyi kapalı bir şekilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız
- 1 kg. kuzu but (orta yağlı)
- 100 gr. kuyruk yağı
- Yeteri kadar tuz,karabiber,kekik
Süre:50 dk - 6 Kişilik
Yapılışı
Sadece kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını salana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin. Tencereyi kapalı bir şekilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız. Et pişince üzerine tuz, karabiber ve kekik ilave ediniz. Sıcak olarak servis yapınız