Bana 3d diyen ArkadasLar sxe 10.0 Cıktı Alın size yıLLardır kuLLandıqım cfq ``

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan -khaNz`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3d le Cfqnin ne alakası var olm :S bi adam 3d olsa 3d diyolar diye cfq koysa adı temizemi çıkcak

ez0 1 cfq :) kraLına deiL aLayına gider mekan ATAPARK KAMPÜS CAFE

sxe cıksa ne olcak bıladeR? kullanan qıne kullanıo Sirswagger in 5 dksını alıo krmak ;) ayıkıon Mu ?

SUNA BIR ACIKLAMA GETİREYİM

1-) Ghost'a sXe Surumleri İşlemez Her Surum Gecer
2-) Sizin Mac Serverinda Antiwallhack var Buyuzdende Pıyasadkı wallar orda acılmaz + wad vs vs korumalı
3-) Oyuzden Ghost dıyorum dedıqımınde arkasındayım ;)

Hadın Gorusuruz..!

Kendimi savundqum feLan yok qhost oLsam eyw. derim savunmaya calısırım ama ALLAHIMI KATIYORUM qhost Aim waLL vs qibi seyLer warsa CARPILAYIM qhost nasıL bise kuran carpsın biLmioRum nerden aLınır nasıL acıLır ALLAHIMIN üzerine yemin ederim biLmiyoRum daha büyük bise buLamadıqım icin ALLAHIMI KATIYORUM DAHA Ne diyem ama kendimi savunmucam cünkü sucLu deqiLim.

Kendimi savunduğum falan yok. Ghost olsam eyvallah derim savunmaya çalışırım ama ALLAHIMI KATIYORUM. Ghost aim wal lvs gibi şeyler varsa ÇARPILAYIM ghost nasıl bir şey KUR'AN çarpsın bilmiyorum nerden alınır nasıl açılır ALLAHIMIN üzerine yemin ederimki bilmiyorum daha büyük bir şey bulamadığım için Allah'ımı katıyorum daha ne diyeyim ama kendimi savunmucam çünkü suçlu değilim

bu adam 3d deil 3d ise gerçekten yazıklar olsn ancak deil deil deil arkadasındayım

bu adam 3d değil 3d ise gerçekten yazıklar olsun ancak değil değil değil arkadasındayım.

3D Icın ALLAH'I KURAN-I KERİM'İ katma !
Yalan Soyluorsun Buda Elbet Cıkıcak Meydana ,)

3D İÇİN ALLAH'I KURAN-I KERİM' i katma !

Yalan söylüyorsun buda elbet çıkacak meydana ;)

3D Icın ALLAH'I KURAN-I KERİM'İ katma !
Yalan Soyluorsun Buda Elbet Cıkıcak Meydana ,)

Sen kingsin tamam mı biz 3d yiz oke yeterki sus
kimlerle ugrasıyoruz yaa..:S

Sen kingsin tamam mı ? biz 3d yiz tamammı ? yeterki sus kimlerle ugraşıyoruz ya ... :S

requested tr hala 3d diyorsun arkadaşlarıma yazıklar olsun ;) la bunu bir yabancı yapsa ghost demezler türk yapınca hemen ghost movie adamın cfg sağlamsa ne olacak adamın reflex kuvvetse ne olacak adamın ballığı kuvvetliyse ne olacak . Biz sana ghost diyormuyuz . Bende sana diorum requested tr sende ghost sun sanada ghost movie yapılsa hoşuna gidermi ha hoşuna gidermi söyle iyi bakalım be nsana yapayım ;) ondan sonra böyle durumlara düşmek neymiş gör . Şunu diyorum ki o ghost movieyi çıkartan Allahından bulsun. Başkada birşey demiyeceğim. Lafım bu kadar.

Tartışma Kesin Arkadaşlar yoksa konuyu kilitlemek zorunda kalıcam.

Paylaşım için Teşekkürler.

Cfg veya 3D fark etmez cfg hile değil diyenlere söylüyorum cfg sizde oynayabiliyosunuz o zaman neden oynamıyorsunuz ? cfg icin saol denemicem fakat krallık adam gibi kasmaktadır ben herhangi bi cfg ciye kral demem tamam iyi oynar fakat bi kalite bulamaz.. iyi forumlar

PayLaşım için teşekkürLer denicem... Emeğine sağLık...

Lan Adamı Hasta etmyn adamlara yalakalık yapmayın sıze qh0s7 atamazlar bnm bıldığım 1 pcde calısıo ;) Oguza da yukLenmeyIn adamın qh0s7 movıesını yapmslar qh0s7 mu bılemem onu allah bılr ama moviede 6.his cok belli etmiş ok by Moderator Konu kıtLe Tartsma yaratıo ;) hadı by

ya krdeşm ne zmn byLe gzL kasan bi cLan weya adam cıksa hmn 3d ya da ghost dıosunuz bu ndr yaa :( bnce ka * cLanı çekemeyenLer war ..#

Knk oo d Dİyenlerin ***une Comak Gırsın Super (:::::))))

Geri