~ ba`R. Confiq ( YepYeni ) [ 2o1o ]

lan dünkü bebesin haddini bil kes sesini dedim!! uzatma

Sen Kes Sesini Adam qb. Konuş :@

BeyleR TanYan tanR beNı bu cfglere ve -bR q karedşime keFılM :@

(BAŞLIYORUM)
1.Senin yüzünden BaN yedim !!!
2.Ben hiç bizmn alıntı yapmam we eziq cfg sunmam
3.Ağzını aşcaksan şimdi aÇ yoqsa tamemen kaPa
4.Benim senin gibi LamerLerle uğraşcak vaktim yoq
5.hani cfg sadece seninde hani şu tarihde bitirdin ben ocfg yi 5 dq da kopyala yapıştır bitirirm LAMER:::

Kes Sesini Adam qb. Konuş :@

lan şaftı kayık,ben cFg alıntı diemi adama laf ediorm.Emeğe saygı ama cFg berbat dedim 5 duyu organınız var her lafı ... anlıosunuz

Lan Ercanyolla ve Dynamic Adam Hep Sizin İçin Cfg Yapıo Siz Bi Bok Olun Die [ KİNG ] Haddinizi Bilin Adam Olun Emeğe Saydı Yazsanız Yeterli Alıntı Olsun Ginede Cfgye Kendi Ayarınıda Atmıştır Bi Bilqic Den p Yi Almış Die Alıntı Olmaz Ercanyolla Haddini Bil Ebeni Yataga Alırım Sunlara 50 Gün Ban Atın Ercanyolla ve Dynamice Adam Sizin İçin Cfg Paylaşıo Bu Arada Emeğe Saygı Tek Kelimeyle Cross Kayıyo

Çok saoL abide ben Ercanyolla`nın attıqı bi msajı okuyamamıştım "p" ye basınca siLah qeLmesini ben aLıntı yapmadım ALLAH`ımın botLaRı BEN KENDİM YAPTIM haRbiden DÜNYADAN habeRiniz Yok..

EMEK WAR CTRL + C bıLe oLsa emek beqenmedıysen sus gıt alıntı war de UZATMA NIN ANLAMI YOK

AMA BN KASINIOM KASICAK ADAM LAZIM DIOSAN EKLE MSN DE KASIYALIM KARSIT YORUMLARA QELSIN EMEK DEGERI BILMEYENLERE .........

///////// ` ~ Cros * x3 <~ : ; ; ] //////////// knight_0042@hotmail.com

----------By ` ~ Cros dan saygıLarLa SAOL KARDESIM ..............---------

aLem ` i aLem yapan 3 - 5 cakaLsa qraL ` ~ Cros ........................... :001_tongue:

fena deqiL kardas

Bu arada ercanyoLLa flood yapma

Çok saoLun abiLeRim Bu beLKi İyi oLmayabiLiR...Ama MasteR Cfq payLaştım qeRçekTen o süpeR ; )

kinq down kendini ne sanıyon lan sen ebemi mi nasıl yatağa atcan lan yiyosa geL at yapamassın işte warya sen benim mahallede otursaydın şimdi hastaneliktin brq kardeşim sende akıLLı dur biz büyük oLabiliriz fakat küçüklermize saygıLıyız ....

Yha tmm abi ok konu kapansın...!

denicem inşallah ıyıdır

Teşekkürler.

Kardeşim Yaşın olmuş 14 sen halen tartışma yaratıyorsun. Bırak adam ne derse dersin. bu arada config'i denemedim. Deniyemicem Neden diye Sorarsan (İnsan bir CFG alışınca başkasında oynayamıyor) Çaktın? ;)

Başarılarının dev***** dileriz.. :)

hahaha :D

denemicem saol ama şuan koptum 1000 küsür repim var fln diyo al bak bizim kaç repimiz var :D

büyüklerinle adam akıllı konuş çömezsin belli

cFg hariakama ama name ~saoL deişttririyon olmuyo :S

Paylaşım İçin Teşekkürler...

Geri