b A t u * <Dg> Csv1.5 Bırakıyorum Orjinal Bomba Configim Konuda Buyrun.

Konu Nasıl ?

• Kullanılan toplam oy
    41
cfq icin teşekürler knk :)

Rica ederim knk :)

inş hayatnda mutlu mest yasarsn

Paylaştıgın cfg resimdeki cfg değil.Fps yerleri ve şekilleri farklı.Birde colorlar farklı.Ayrıca resimlerde tek bir cfg olduguna emin misin ?
Cfgmi Paylaşıyorum. Cfgmi Kendim Yaptım %100 kendi yapımımdır. Boyle Demiş Dimi Adam Dememişki SSlerdeki CFG yi paylasıyorum diye Dikkatli Yorum Yapınız :)

Kanka Biz yine Season İnternet Cafeye Gideriz Beraber Ekran yaparak Kasarız hahaha :D

cfg sallada fraglar iyi :)

Cfgmi Paylaşıyorum. Cfgmi Kendim Yaptım %100 kendi yapımımdır. Boyle Demiş Dimi Adam Dememişki SSlerdeki CFG yi paylasıyorum diye Dikkatli Yorum Yapınız :)
adam cevabı verdi sana ne oluyor ?

Eyvallah kankaaa yaparız tabi ekranın dibini yaparız hemde :D eyvallah sağolun gl için :D

Cfgyi indirenler yorum'da atarlarsa sevinirim.

ARKADASLAR BU ARKADASIMIZ INFERIX VE GH ILE YARDIRIR MACTA TW ISTERIZ VERMEZ VE BIZI TS DEN BANLAR BOYLE BIR INSANDIR BEN BUNUN ................................................................................................................................................
NESE KUFUR ETMEYE DEGMEZ :D

Arkadaşlar görün şerefsiz bir herif daha hee yardırıyom tw wermıyom çok ağlatmışım ki ağlıyorsun burada.

eline saglk knka cfg yi denedim iyimiş gl tekrar dan

Eyvallah Sağolasın.

Teşekkürler.

Eyvallah sağolun.

Geri