Aybaba, trabzon'u kariŞtirdi

2
EXE RANK

ć$в1Lм3z `

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ć$в1Lм3z `
Trabzonspor dün ikiye bölündü. Başkan Sadri Şener, öğle saatlerinde G.Birliği ile yollarını ayıran eski teknik direktörleri Samet Aybaba ile prensipte anlaştıklarını açıkladı. Ama camia içindeki tepkiler sebebiyle bu trans ferden vazgeçildi. Şener, olağanüstü kongreye gideceklerini söyledi.
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da dün sıcak saatler yaşandı. Başkan Sadri Şener'in, "Samet Aybaba ile prensipte anlaşmaya vardık" şeklinde açıklama yapmasının ardından ipler gerildi. Camianın önde gelen isimlerinin yönetim kurulunun bu kararına büyük tepki göstermesi üzerine Samet Aybaba'dan vazgeçen yönetim, sürpriz bir karar daha alarak olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Başkan Sadri Şener, "Ben bu işi bırakıyorum." dedi.
Şener öğle saatlerinde yaptığı açıklamada Gençlerbirliği ile yollarını ayıran Bordo-Mavili takımın eski çalıştırıcısı Samet Aybaba ile prensipte uzlaştıklarını bildirdi. Bu gelişmenin ardından Trabzon'da hararetli tartışmalar yaşandı. Forum sitelerinde Aybaba aleyhinde yorumlar yapılırken, bir çok taraftarın da kulübü arayarak, 'Samet Aybaba'nın bir hata olacağı' yönünde uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Kulübün telefonlarının dahi kilitlendiği iddia edilirken, tepkiler sonrası yönetim kurulunun zor durumda kaldığı belirtildi. Aybaba'nın bu kadar tepki almasına, 2004 yılında kulüpten olaylı bir şekilde ayrılmasının sebep olduğu ifade edildi. Baskılara dayanamayan Trabzonspor yönetimi gece geç saatlerde bu transferde geri adım attı. Daha önceki beyanatında, "Samet Aybaba, daha önce Trabzonspor'u çalıştırmış iyi bir teknik adam. Yarım kalan işini tamamlar diye düşünüyoruz. Camiaya hayırlı olmasını diliyoruz." diyen Başkan Sadri Şener, önümüzdeki günlerde bir olağanüstü kongre gerçekleştireceklerini kaydetti. Şener, "Tekrar aday olmayı düşünmüyorum. Kongre yapılana kadar görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Kongre kararımızı aldık ama bunu imzalamadık. Biz 'Samet Aybaba ile prensipte anlaştık.' dedik. Resmî anlaşma yoktu. Ama herkes ayaklandı. Benim kendi yöneticim bile cep telefonuma mesaj atarak, 'Biz ikinci sınıf hocalarla çalışmak istemiyoruz.' dedi. Böyle bir ortamda daha sağlıklı kararlar çıkabileceğini düşünmüyorum." ifadesini kullandı. Şener, camiada bu işi kendilerinden daha iyi yapabileceklerin çıkması durumunda aday olması gerektiğini de belirterek, "Artık yoruldum. Umarım bundan sonra hayırlısı olur." diye konuştu

Geri