aWp ustası olucaksınız!!! buyrun içeri

0
EXE RANK

BlacK#SoiL

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
BlacK#SoiL
öncelikle s.A beyler belki çoğunuz biliyosunuzdur belki bilmiyosunuzdur.Ben denedim süper etkili oldu. Resim aşağıda

http://img717.imageshack.us/img717/5084/resimg.png

Ben awp böyle kullanıyorum.Zoom actıgında adam direk gözüküyo.Daha rahat vurursunuz

Anlatım:
Cs giriyoruz Ayarlar>Kontrol ayarları>Gelişmiş ayarlar'da en başta 'Cross' seçeneği seçilidir.Onu kaldırın yani X işareti olmasın kutunun içnde. Tamam dedikten sonra olmuştr ;) İyi oyunlar...

Yorumlarınızı bekliyorum. +Rep'lerinizi esirgemeyin.

Sagol Kardesim , Denemicem Ama İşe Yarar Bişey Sagol Tekrardan (Y)

eyw. kardeşm N dmk

+Rep'ini Eksik Etmeyelım Senın ;)

saol cok isabetli bir paylaşım :)

Sağolasın.

Eyw. kardeşlrm Nb. için herşey

ben anlamadım zoomu yok daha mı güzel oluyor :D

ben anlamadım zoomu yok daha mı güzel oluyor :D

:D :D Kardeşm zomm oldugunda adama tutturmaya çalışıyosun fakat burda zoom yok varda içi boş :D adam direk zoomun içine geldiğinden vurmak daha kolay oluyo

Fark yok yani Zoom var ama zoom yokmuş gibi oluyor adamı kesemem ben öle ortadan mortadan :)

Haklsn biraz zor ama harika ;) :D

crosshair 0 yazarak ta bunu yapabilirsn ayarlarla oynamana gerek yok

öncelikle s.A beyler belki çoğunuz biliyosunuzdur belki bilmiyosunuzdur.Ben denedim süper etkili oldu. Resim aşağıda

http://img717.imageshack.us/img717/5084/resimg.png

Ben awp böyle kullanıyorum.Zoom actıgında adam direk gözüküyo.Daha rahat vurursunuz

Anlatım:
Cs giriyoruz Ayarlar>Kontrol ayarları>Gelişmiş ayarlar'da en başta 'Cross' seçeneği seçilidir.Onu kaldırın yani X işareti olmasın kutunun içnde. Tamam dedikten sonra olmuştr ;) İyi oyunlar...

Yorumlarınızı bekliyorum. +Rep'lerinizi esirgemeyin.

bişey anladıysam arap olayım :D

o ayarlaraki croos şehli degişmezki onu siyemeyizki ordan :D

SağoLasıN .. :)

Geri