AWP-SCOUT için Crosshair + Models Tasarımıdır + Resimli + Tüm Korumalardan Geçer.

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
Counter Strike 1.6 sürümünde ki AWP - SCOUT için tasarladığım Crosshair artık sizlerle...

Anlatım

1- Winrar'dan çıkan dosyaların hepsini Valve klasörüne atın.

2. By BuRç-X # isimli .reg uzantısına çift tıklayın ve çıkan soruya 'Evet' deyin.

3. sXe Injected açıp oyuna girin ve adamları ZOOM açmadan vurmanın keyfini yaşayın.

Resim

8730.png

Not: Counter-Strike 1.6 sürümü için tasarlanmıştır. Counter Strike 1.5 sürümünüde yakında foruma koyulacaktır.

Not 2: .exe uzantısı değil, 'Models' tasarımıdır.

Teşekkürler Burç abi, gerçekten işime yarar bu sağol.

1.5 hmn glsın :D :D

Tsşekkürler.

saol bende paylaşmıştım ama böyle valve ye felan taşımıoz .exe li tıklıorsun acılıor cs 1.5 & cs 1.6 farketmior ... ama yinede saol ...

Bu konunun .exe uzantısı ile hiçbir alakası yok kardeşim. Bu paylaşım 'Models' tasarımıdır. % 100 herkeste çalışır.

Yani .exe'yi açıp oyuna girmiyorsun. Valve'ye atıyorsun .reg uzantısına evet deyip oyuna giriyorsun ve AWP alınca Crosshair otomatik silahın ucuna geliyor.

Anlatabildim mi ?

Valla sxe geçerse süper olur burç abi +rep :)

1.6 oynayan herkese tavsiye ederim, eline sağlık kardeşim..

1.5 de çalışır mı ??

hemen şimdi paylaşır mısın ?

Teeşekkürler Burç güzel paylaşım bekliyordum :)

Burç kardeş Cs 1.5 Koyarmısın :)

Teşekkürler :)

Bende teşekkür ederim sağolun.

Konu düzenlenmiştir.Teşekkürler.

Kardeş 1.5ide koyarmısın ?

Yaaaa böyle bişey olamaz kardeşim canımsın ya helal olsun ben işte bunu arıyodum zaten ya işte budur kardeşim benim ne kadar dua etsem senin için azdır yav.. :D:D:D:D
Helalsin kingsin .. :D:D

Kardeş flood yapıcam çok özür dilerim ama dosyaların hepsini demişsin ya hangilerini atıcaz bi söylesen ACİLLLL

cstrike_new ve By BuRç-X # isimli dosyaları Valve'nin içine atacaksın kardeşim.

Geri