Awesome Vs eX * JuqaDores 2 GünLüKLere

4
EXE RANK

~BaLyoZ*<CsEmeklisi>

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.facebook.com
~BaLyoZ*<CsEmeklisi>
DAHA DÜNE KADAR CFG DİLENEN ADAMLARA BAK OYUNCU OLMUSLARDA MACTA KUFUR EDER OLMUSLAR :) ADAM YENİLİRKEN FAKE NICKLE KASIYOR . 2 El alınca Realini Giriyor :D
Maçı 4 kişi aLdık kendiLeride biLiyor :) d2 demo bozuk oldugu ıcın ss koyamıyorum Benden yedıkLerı 3 Adet 4 Kill ve birisinde son adam Tk atacagımı bildiği için kiLL çekti .:cool: azıcık efendı oLun sevıyelı maclar atın Awesome clanıyLa mac atmanızı Tavsıye etmem . adamlar Hem Duwar Kıngı hemde Sevıyesızler caga cocuk yasları 13 .

[IMG]http://i1107.hizliresim.com/2011/7/13/5523.jpg[/IMG]

2. YArı 3 e 3 De Hltv bittiği İçin tam ezdiğimiz SSyi alamadım

[IMG]http://i1107.hizliresim.com/2011/7/13/5551.jpg[/IMG]

qeyle bizeee kraLızz :)))

qeleeeeee bizeeeeeeeeeeeeee :D

adamlar gral :D 4 el 4 kişi oynayınca 4kişi aldık dio vay yawrum gralsınız gingler

4 kısı aldk ztn :D aykutun net düştü :D ahahah

LA ne cfg mıs allahım ya :D Her lafının bası dha dun cfg dılenıodu ıle baslıo hahah :D

Lannnnn Bize Duwar k1nqleri dion senın movıelerde belli oluyor lannnn bize sevıyesız dıyenlere bak kendin kfr etmeye başlamadınkı lann hud kasıyoruz GhosT diyorlar Bize. bukadar botsunuz. işte bu arada Ts agLamaaa ha pamuk sende sinirden kulaklı nıe kırdın ::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))

Lan Olum BaLyoZ Adammısın Lan Sen Senden Kım Cfg dilendi Mk Her Ss Nin ßaşı Cfg :D qwerqwe ßaska Sebebmi bulamadın ßot? Maçda PAMUK Retry Cekiyo yok böle sey allahım yanıyorum :D aqweq swddassddc

Başarılar.
Bir Moda Yakışmayan Yorumlar. (Uyarıyorum)
Ben msj silmekten bıktım sen Yazmaktan bıkmadın.

iyi forumlar.

Balyoz adammısınlan bi söyle senden cfg isteyipde napcam ag :@

adam gibi mac atcaz küfr etmeyek dedik hud dan yer söyledik 2 duvar attık adam oc duvar izleme dedi ag istersen bizim maçta 10tk at napcaz ag vol 10 olur en fazla :@

tmm kingsiniz oke anladık sizi Nb halkı bunları SK| lar bile yenemez bunlar 4kişi olsn yinede yenemezler.

Sen bir moderator'sun.Benim üstümde olan kişilerden aynı şekilde tepki aldım.Fakat hiç küfür etmemiştim.Sen ve benim gibi olan tüm yöneticiler bu forumun disiplinli terbiyeli bir forum olması için çalışmalıyız.Senin yaptıgın şeye bak.:thumbdown:

Lannnnn Bize Duwar k1nqleri dion senın movıelerde belli oluyor lannnn bize sevıyesız dıyenlere bak kendin kfr etmeye başlamadınkı lann hud kasıyoruz GhosT diyorlar Bize. bukadar botsunuz. işte bu arada Ts agLamaaa ha pamuk sende sinirden kulaklı nıe kırdın ::::::::::::::))))))))))))))))))))))))))))

kanka haklı sıra kendını uste cıkarmaya calısıyor.. herkez biiliyor balyozun ne oldunuuuu ondan aciyorum balyoza we teamdakilere..

Flood Atma.

İlk uyarını almış bulunuyorsun.Devamında ceza alıcaksın...

kınık enes yazıkla sana :D gl ex * J

acıyorum d2 nin nesini koycaksa mal demo bozuktu dio d2 berabere şampiyon kral ging

LA ne cfg mıs allahım ya :D Her lafının bası dha dun cfg dılenıodu ıle baslıo hahah :D

Sen bir moderator'sun.Benim üstümde olan kişilerden aynı şekilde tepki aldım.Fakat hiç küfür etmemiştim.Sen ve benim gibi olan tüm yöneticiler bu forumun disiplinli terbiyeli bir forum olması için çalışmalıyız.Senin yaptıgın şeye bak.:thumbdown:

Neon fuck yalakalık yapmalan :@

Başarılar bize Wenganze adlı moderatör arkadaşım yetkın elınden alınacaktır.

geLE eX * J `. ye awesome mendiL bedava ;] ağLmayn ezmşLer :D

iso modlugum önemli degil önemli olan adamlık.

Altı üstü bir maç birbirnize girmediğiniz kaldı sakin olsanız modlarım ?

Geri