- Awe -[vS]- [Fs'g] @ banned şhow :) at bi qL .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
EXE RANK

` La[S]T.# ~ @FENA ;;

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
` La[S]T.# ~ @FENA ;;
Bunlar Yenılmeyı Yediremıyor :) GLL

ıyy bu clandan igrenorum ÇD

Başarılar beyler. :)

geyLe tahmınımce Tartışmışlardır. :) 2-1 deN Banned Yapacak adamlar değil bunlar :)

küfretmişsinizdir de ondan banlamışlardır xD ben varken sizin adamlar oyun başlamadan sövüyodu ? :S

Ya abi maç başlamadan ana avrat sövdü biz bişey demeden maç başladı ağladı sövdü banladı. Arkadaşın olabilir ama boşa savunma ;)

banane la ben o maçta yokum beni ilgilendirmez ama istediğimi de yazarım ... bana göz kırpma keserim o gözlerini ;) dfasdfth<sqaetgeaset qaw3rtawerawrfrase

la ?
bu ne samimiyet ?

bu samimiyeet mi önümde diz çöküp özür dilemen lazım 2 günlüksün çok şımarma ;) ben senin adını bilmem kim olduğunu bilmem ama birçok kişi gibi sen beni bilirsin adımı da kim olduğumu da. aramızdaki kalite farkı burdan geliyo ;)

kesin botlar sizi yenıldıgımız ıcınmı banladık sımdı :) ılk 2 el kaynattık :D:D kufur ettıgınız ıcın banladık bı oncekı mac 11-1 yendıgımız ıcın kaynatıoduk botsunuz yane :):) 2-1 den baska ss de koyamazsınız zaten ılerı gıdemezsınız 2 den baska oda dalga gecıosak yoksa en baba 1 el :)

ulen bebemisiniz ya ? tartıştık ali de banladı birinizi hepinizi değil ali yi biliyosunuz çok sinirli **** maçta bizi bile vuruyor :D

Tamam şampiyonlar sizi ilk eli alıncada kaynatıodunuz zaten gl attınız afk diye ;)

Başarılar.
Seviyeli yorumlar atınız.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri