-avoir joue ` [VS] -mF &

0
EXE RANK
Puanları 0
Çözümler 0
-gℓσяƒιη∂єℓ `Squirtle;;
Ben sana diyorum real varken yada onla eş değer bi kadro varken yenme ihtimalin yok şimdi sen işine bak fevzi.
[attachment=o960][attachment=o961]

başarilar kanka

[quote="~ |]başarilar kanka[/quote]
eyv karşim :D

Hadi bakalım başarılar.

buna ne dıcen Fevzı ?

buna ne dıcen Fevzı ?

mete hayırdır ya yüz verince g-tünüzmü kalkıyorr 2 gün önce abi abi diye götümzde dolanıyordun smdı kralmı oldun :D bide benim olduğum maçta fake adam çekmeden ezsenize int. cafedeyim pc duzelsın gelcem canlarım :)

mete hayırdır ya yüz verince g-tünüzmü kalkıyorr 2 gün önce abi abi diye götümzde dolanıyordun smdı kralmı oldun :D bide benim olduğum maçta fake adam çekmeden ezsenize int. cafedeyim pc duzelsın gelcem canlarım :)

bakbak :D pcsi bozulmus mete bekle yapsında sonra konusuruz bunları. la sen kimsinde sana abi dicek :D aynı yastasınız birde abi kelimesini kullanıyor adam king acın yolu .

bak hep sizin yüzünüzden ban yiyom küfür etmek yada hakaret etmek istemiyorum :D al real 5 varken yenemiyon kabullen işte beni ayar etme bizim clanla birleştiğinde senin bebeleri maça almazdık konuşturma beni :D

bak hep sizin yüzünüzden ban yiyom küfür etmek yada hakaret etmek istemiyorum :D al real 5 varken yenemiyon kabullen işte beni ayar etme bizim clanla birleştiğinde senin bebeleri maça almazdık konuşturma beni :D

Ya bi uza git nolur yalvarıyorum toplam 30 maç attıysak 25ini biz aldık sende bunu kabullen konuşturma beni

hangi adamın fake bu macta ?

Geri