-Avoir joue ` | -mF ^ [WS]

0
EXE RANK

-PPJJEEAAZZ.!. ^^

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-PPJJEEAAZZ.!. ^^
b88qd.jpg

2.ye gerk kalmamıs :D

Herkese qL
''~ |.PPJJEEAAZZ.!.`&
'
' Botsun be gülüm :)

TEK KRAL ''~ |.PPJJEEAAZZ.!.`&
'
' ADAMSIN

3 ay öncemiydi 4 ay öncemiydi? :D Yinede başarılar.Yeni ss'ler bekliyoruz iyi forumlar

mal 3 4 ay once dıyo 4 ay oncekı bı ss yı koysana boyle mallar foruma ss koyuyo bıde avoır joue 1 senelık qlan la mal
ya bak ana bacı avrat kayacam ama amın bebesi sana küfür ettirme insanın limitini zorlama amk ne kadar çok seviyorsun bizimle uğraşmayı karaktersiz gevşek siktr gıt ajye sor o zaman alım varmı dıye götlerini yalama elalemn ne kadar kişiliksiz çocuksn amk.Sana burda laf yetiştiren aklıma yazık aslında çocukla cocuk oluyorum.Bundan sonra ne yorum atsan dahada cevap vermem sana.Kendin tribe gir mf teamları yendikçe.Ne bizle ilgili yorumlar at nede bizim konularımıza gel istenmiyorsun bu kadar basit kafana dank etmesi için napmamız gerek bilmiyorum ama, ne sen bana bulaş ne ben sana interneti real bellemeyin.Hadi gg.

ya bak ana bacı avrat kayacam ama * * ın bebesi sana küfür ettirme insanın limitini zorlama * * * ne kadar çok seviyorsun bizimle uğraşmayı karaktersiz gevşek siktr gıt ajye sor o zaman alım varmı dıye götlerini yalama elalemn ne kadar kişiliksiz çocuksn * * * .Sana burda laf yetiştiren aklıma yazık aslında çocukla cocuk oluyorum.Bundan sonra ne yorum atsan dahada cevap vermem sana.Kendin tribe gir mf teamları yendikçe.Ne bizle ilgili yorumlar at nede bizim konularımıza gel istenmiyorsun bu kadar basit kafana dank etmesi için napmamız gerek bilmiyorum ama, ne sen bana bulaş ne ben sana interneti real bellemeyin.Hadi gg.
la 4 aylık clanım dıyosun mal yalancı embesıl bebe

Geri