AUS // vs winq`boup Al Sna ss (:

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kremjn1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bak Bızım cLanda Papaz Yok :D 1 ex3lanc7 bıde bn Hıc bı MAcda adımı rAwenche Yazmdım Fkae oldugu cok bellı. Bu SS FAKE DEĞİLSE KURAN ALLAH Bin Belamı Versın . Yok bole bişi boyle bı fake ss yok Yazık ugur sana yazık Dunkı botlar Bize fake ss yapıyorsunuz he ayıp la yediremediniz dimi.

Hepinize YAzıklar olsun ugur sende cok buyuk ayıp yaptın yokla hala soktayım :D boyLe fake SS yok ya :D ALLAHIM :D YANIIIYOOORURRZZ :D teamını cagır yapalım wS .. tammaı fake ss yapıpda millleti kandırmayın ;) ARkadasLAr Sizde qL yazmssnz ayıp sızede :D BU SS FAKE DEĞİLSE CUMLALEMİN OLUSUNU GOREYIM..

ahahahhahahahah kaynaqa qeL :D :D :DD:D:D::D Fakkkeee .D

HEM $unuda soyLeyım nikim iyi bak nikleri karsılastır bot .! ymeyınce boyle olmayın . : )

-AUS // `[A]xj`weled.# ` <tech> `` «¢»`

AHaahahahah botLarr :D

Benim Nicıkm de -rAwenche ~~` deıl ~r[A]wenche~``. <3 Buda Fakenın bır Gosterkesı Bırde bızım clanda PAPAZ denen bırı yok yok Gh 7 denen bı kısı yok :D REZZİİLLLLEEEERRRRR ;=) :D

Benim Nicıkm de -rAwenche ~~` deıl ~r[A]wenche~``. <3 Buda Fakenın bır Gosterkesı Bırde bızım clanda PAPAZ denen bırı yok yok Gh 7 denen bı kısı yok :D REZZİİLLLLEEEERRRRR ;=) :D

aynn knk bunlar bot . :)

Geri