ATI Ekran KarTı Fps 100 yapmak

1
EXE RANK

unpredicrtabLE

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
unpredicrtabLE
Öncelikle Selam Arkadaşlar Uzun Bi arada Sonra Yeniden Aranıza Döndüm Şimdi Gelelim Fps Yükseltmeye

Öncelikle Fps Nedir Arkadaşlar Bunu Biliyormuyuz Oyuna yeni başlayan kardeşlerimiz için Önce Bir Fps nin Tanitimini Yapayim

Fps : Ekrana Saniyeden Gelen Fotoğraf Sayısıdır Eğer Bir Bilgisayarda Fps niz 15 ise Saniyede 15 fotoğraf Geliyor Demektir Buda Fps si 100 olan bi Player a Karşi Oyunda Çok Büyük Bir Dezavantaj Sağlar ...

Şimdi GeLelim Fps mizi ATİEkran Kartlarinda 100 yapma Yolumuza

Not : Kesinlikle Pc ye Hiç Bir Program yüklemeniz Gerekmemektedir ...

Evet Fazla Uzattıpımın Farkındayım bunun İçin Hemen başliyalim ...

Adım 1) : Öncelikle Bilgisayarimizdan Masaüstüne Geliyoruz Ve Sag Tiklayip ATI CATALYS CONTROL CENTER a giriyoruz
[IMG]http://pic1.resimupload.com/r5/thumb_847212455.jpg[/IMG]

Adım 2) Açtigimiz Menüde 3d Bölümüne Girerek Standart Ayarlar Sekmesine Girmeliyiz

[IMG]http://pic1.resimupload.com/r5/thumb_841627423.jpg[/IMG]

UYARİ ! : Arkadaşlar Bu özellik Her bilgisayara Göre Farklilik Gösterebilir .. Çünkü Kullandiginiz Ekran Kartinin Sürümüne Bagli oLarak ATI CATALYST CONTROL CENTER menüsüde Değişkenlik Gösterebilir Bunun için Böyle Bir Sorun alan Arkadaşlarimiz Standart Ayarlar Yerine Tüm Ayarlar Sekmesine Tiklamaldirilar

Adım 3) Bu bölümde Bulunan Dikey Yenileme İçin Her Zaman Bekleyi HER ZAMAN KAPALİ olarak kaydediyoruz ve Bilgisayarimizi Yeniden Başlatiyoruz

Bilgi : Bu Bölümle Fazla oynanmasi Durumunda Pc nize Ciddi Anlamda Zarar Verebilirsiniz

Son olarak Bu Konuyu Bİr çok Sitede Görebilirsiniz anca Netbilgini.Com için Özel olarak Kendim Resimleri Uploadladim ...

Umarim Bir Yardimim Dokunabilmiştir .. Sadece Emegi Saygı Lütfen Arkadaşlar ... !

İyi oyunlar ..

Güncel .. !

Paylaşıldı..#

Kilit o zaman :)

Güncel :) Foruma Dikkatli Bakin Anlaitm Farklarini Göz önünde bulundurun :)

Geri