ATAvraT Cfg Serisinin 8.Cfgsi (Buyrun)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ATAvraT`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

ATAvraT`

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ATAvraT`
Duvarlardan Kan İzleri Görünür.M4A1 ile taktik oynarsınız ben en az 10-1 yaptım icede( senoyna3 )

MP5 Navy adama önden karşılaşırsanız kafaya sıkın.Eğer Arkadan Yakalarsanız Kalçalarına Sıkın Çünkü Uzaktan Sekince 1metre yukarı gidiyor.

Awp Her Zamanki Gibi Koltuk Altlarından Vurur 1 metre sağına veya soluna atarsanızda vurur.Özellikle awp_battle duvar arkasına sallayın %99 h$ ( abi ben vuramıyom o kadar fazla ama demeyin sizde bişeylik var demekki hep o %1lik kısıma geliyorsunuz haha )

Kullanımı: C:/SIERRA/Half-Life/cstrike' nin içine atın ve oyuna girin consoleyi açın " exec atavratv8.cfg " yazın bekleyın tamamlandıktan sonra herhangi bir servere girebilirsiniz. (Sensitivity , name ) gibi ayarları kendiniz yapabilirsiniz.

Bu Cfgnin Baya Rağbet Görmesini Umuyorum İyi Oyunlar.

Rar Password: atavrat

iLk y0rum Benden Tşk KardeŞ ;)

bence cok iyi değiL .. Emğe Saygı

saqoL...quzeL Ty payLa$im...payLa$imLaRinin dewamiNi diLeRm kaRde$imMm ... :)

daha öncede dedim beğenenlerde var beğenmeyenlerde var lütfen konuyu kirletmeden paylaşımımızı yapalım . eyvallah arkadaşlar sorununuz varsa buradan sorabilirsiniz.

Aga snn v7 yİ İndİrmİŞtİm denedİm gÜseldİ bununda gÜsel oldunguna İnaniyorum paylaŞim İcİn saol

indirilme sayısı 30 ama hiç yorum yok yazıklar olsun!

sağolasın kardeş bende ındırıyorum kullanmasam bıle ıyı Cfq cunku def kasıyorum bu Sitede bi sen Bi napolyon bide Burc-x u seıyom

SocL Geçiyomu ?

Ben bu cfg yı denedım coq ıyı bir cfg cok hosuma qıttı:D

çok kötü ya :S

Herkes seri yapyıoR buda oLmuş :D

güzel ama awp ayarlarını abartmıssın biraaz

Eyw Kardeş ..

PayLasıMLarıN Cok GüzeL ATavrat nedense HeP seniN cFqLeriNi KuLLanMaya baSLadıM :D

nerden indircez LOL

Geri