Aşk'ın Sözleri ..

ben Elini Tutmadım, Sen Elimi Tutmadın bence Ele Ele vermeyince Bu Aşk Tutmaz…

Seni Seninle Yaşamak varken kader Sensizliği Alnıma Yazdı Aşkım

Sevda Irmağında Balığa Durdum, Olatama Sen takıldın Bebeğim…

Beni kaybedeceksin Aşkım Çünki Cep telefonumu Satıyorum

Aşkım Hayalin uykuma Engel Oluyor Eşekarısı Gibi Uzaklaştırmaya Çalışdıkça yapışıyor bedenime

Eğer Aşkın Bir Deniz ise ben O denizin İçinde Nesli tükenmiş balık olmak isterim bebeğim:…

Seni okadar çok Seviyorum ki , Seni Kalbimden Sen bile Çıkaramazsın Sevgilimmm

Aşkımı Anlatmaya Türk Dil Kurumu Tarafından Basılan Sözlükler yetmez Aşkım Seni Seviyorum

Beraberliğimizin Finali Sulu Sepken Değil, Sevgi Dolu Olsun Aşkım…

Bir Tek Günümü Seni Sevmeden geçiremiyorum Aşkım
HayaliN herzaman beynimde Kalbimde Düşüncelerimde, Bir Irmağın Akıntısı Gibi Senden uzaklaşıyorsam Bunun ten Nedeni Seni Daha Çabuk görebilmek Aşkım…

Gül Yüzünü Öpmeye Kıyamam Seni Kimseyle Paylaşamam Aşkım… Aşkımın Volümünü Açık Bırakıyorum, Dünyayı Rulo Yapıp Cemibe Koyuyorum, Ritüel bir hazla sana bağlanmak istiyorum aşkım

Sensizlik yaşamakmı Sanıyorsun? Sensizlik Hayatmı Sanıyorsun? Seni Sevmek benim Kaderim Yaşamak Halayim Bunu Unutma Aşkım…

Seni Ben Beyaz Dünyandam Sevdim Aşkım Şimdi karanlık Dünyamda Senin ıŞığını Bekliyorum…

Senin Gibi Olmaz Olsa Bile Senin kadar beni Bağlamaz Aşkım…

Ben sana mecburum bilemezsin, adını mıh gibi tutuyorum aklımda
İçimi seninle ısıtıyorum bir yaşamak düşünsem “sus” deyip adınla başlıyorum.

Sevgilim bilki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin,
nede yıldızlı akşamları!… özlemin bir nehir olmuş
YARAR GİDER İÇİMDEKİ DAĞLARI

Bir yudum zehir olsan, bir an bile düşünmeden seni içerdim,
Sırf seninle bir olmak ve seni içimde hissetmek için.

Sen ALLAHA dilenen dilek göklere uzanan ellerimsin.Sen gözümde süzülen yaş tek düşüncem hasretimsin.Sen yaşadığım ömür en güzel günlerimsin.Sen hergece rüyama gıren biricik aşkımsın…! SENİ SEVİYORUM

Biliyorum sn güneşsin etrafında bir çok gezegen var ama bnde dünyayım ve sende biliyosun ki tek bnde hayat var

Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki gülüşe, akan gözyaşlarıma, yalnızca sen layiksin.. Çünkü benim için çok özelsin aşkım..

Geri