Aşk'ın Sözleri ..

Bulutlara yazacağım Sana olan sevgimi, Yağmurlar yağdıgında Anlayacaksın Sana Olan

ilk Aşkım Olduğun Gün Son Aşkım Olman için Kendime Yemin Ettim Seviyorum Seni Aşkım..

Bir Damla Gözyaşına Yakarım Bu Şehri Gözlerinin Uğruna Birtanem.

Seni unutmak Benim için Hayattan Kopmaktır Sevgilim

Bu Kalp Sana Atar Bir Senindir Yâr, Aldığım her Nefes Senindir Sana Söylemek istediklerimdir Sevgilim.

Seni Seviyorum Demek Sadece Sözlerle Değil Gözlerle Anlaşılır. Sana Sevgimi Sözlerle Değil Gözlerimle Anlatmak istiyorum Aşkım.

Senin peşinden Koşarken, Peşimden koşanlara Aldırmıyorum AŞkım…

Odamın Duvarlarına Adını Yazdım, Soğuk gecelere Aşkımı haykırdım, Sabahın Ayazlarında Adına Besteler yaptım, ben Sadece Bir Sana taptım Sevgilim.

Bazen şarkılar bile Anlatamaz Aşkımı Sana, Ne Şiirler Anlam Bulur Ne Şarkılar Yanında Sevgilim.

bir yağmur bir güneş gibisin bir bakmışım hüzünlü bir bakmışım sevgi dolu bir bakmışım yüreklerde bide akılardasın lakin yanımda degilsin bide yanımda olsan

zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak,zannetme ki ellerim ellerini tutmayacak,kapansada gözlerim,edebiyen son sözüm seni seviyorum olucak

birgün hayat dedikleri şeyi merak edersen unutmaki HAYAT hayatın boyunca HAYATIM diyebileceğin insanı bulunca başlar ve benim için hayat seninle başladı

Õyle bİ İmza attinkİ solyanİma gİzlİ gİzlİ dolasiyosun bedenİmİn her yaninda

Bir gün yanına gelirim.Bir elimde gül,bir elimde silah.Ya o gülü alıp benim olursun.Yada o silahı alıp beni VURURSUN…

İsteyipte sahip olamadığım herşeyin üzerine senin varlığını koyduğumda anlıyorum ki herşeye sahipmişim…Çünkü;sen herşeye BEDELSİN

bir gün bana seni ne kadar sevdiğimi soracaksın bende bir serçenin gözyaşı kadar diyeceğim O KADARCIK MI?diyeceksin ama bilmezsin ki serçeler ağladıkları zaman ölürler…AŞKIM SENİ SEVİYORUM GÕKÇEM

sadece yalan bu dÜnyayi bozan! Sadece sevda insani bozan! Sadece sensin beni aglatan!

sanma serseri sevmez,serseri sevdimi candan sever,sanma serseri ağlamaz,serseri ağladımı sevdiği bile tutamaz,ama unutma ki her isteyen serseri olamaz…

bİr bulut gİbİdİr benİm yÜreĞİm,baŞka yÜreklerle ÇarpiŞir yaĞmur yaĞdirir.bu yaĞmurda sadece vazgeÇemedİklerİm islanir,dokun Şİmdİ saÇina mutlaka islaktir.

bİr bakiŞ bİr aŞiĞi aŞkindan emİn eder,sevenler gÕzlerİyle daİma yemİn eder.

Geri